Ο νέος γκαρντ της Δόξας Λευκάδας, Τηλέμαχος Βησσαρίου, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του ΕΟΚ WebRadio με τον Γιάννη Λαμπίρη και τον Μενέλαο Σεβαστιάδη και μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Αναλυτικά είπε:
Για τη μεταγραφή του στη Δόξα Λευκάδας: «Υπήρχαν συζητήσεις για ένα διάστημα και ήταν θετικές, γι’ αυτό προχώρησε η μεταγραφή. Ποτέ δεν έχω πει “όχι” σε προκλήσεις και θα συνεχίσω να το κάνω. Ό,τι μού έρχεται θα προσπαθώ να το βγάζω εις πέρας».
Για τις πρώτες του εντυπώσεις απ’ την ομάδα: «Αυτό που κατάλαβα σαν πρώτη εικόνα είναι ότι υπάρχει πλάνο και πολλή θέληση, οπότε αυτό με οδήγησε στο να έρθω. Μου αρέσει πάρα πολύ που όλα τα πράγματα γίνονται με σωστό τρόπο και κανείς δε λέει μεγάλα λόγια. Η δουλειά που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι».
Για τους στόχους της Δόξας: «Προπονούμαστε κάθε μέρα για να γινόμαστε καλύτεροι και όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Από ‘κει και πέρα, είναι στο χέρι μας, αν αξίζουμε να κερδίζουμε, να το κάνουμε. Σίγουρα θα υπάρχουν εκπλήξεις στο πρωτάθλημα, αλλά δε μπορούμε να πούμε μεγάλα λόγια, πρέπει πρώτα να δουλέψουμε και μετά να έρθουν τα λόγια».
Για το κλίμα που έχει «χτιστεί» από την ομάδα: «Αυτο που έχουν καταφέρει οι άνθρωποι της Δόξας είναι ότι έχουν “χτίσει” έναν οργανισμό που εκπέμπει υγεία και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Τα πάντα είναι οργανωμένα και αυτό είναι ένα κίνητρο για να σε κάνει να πας στο γήπεδο και να δουλέψεις».
Για το γήπεδο της Λευκάδας στο οποία έγιναν εργασίες: «Ακόμα συνεχίζονται οι εργασίες μέσα στο γήπεδο και πιστεύω θα δείτε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Θα έχει μεγάλη ανανέωση, με το που μπαίνεις στο γήπεδο θα καταλαβαίνεις τη διαφορά».
Για τη συμμετοχή του στη φετινή GBL με τη Δόξα Λευκάδας: «Νιώθω ευλογημένος που θα βρίσκομαι σε αυτό το πρωτάθλημα με τη Δόξα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σ’ αυτό το καινούριο ξεκίνημα της ομάδας».
Για τα αγωνιστικά του στοιχεία σαν παίκτης: «Αγωνιστικά είμαι πολύ καλός στο να δίνω ενέργεια στην ομάδα, βάζω ως πρώτο στόχο την άμυνα και, μετά, επιθετικά μπορώ να πω ότι έχω ένα καλό σουτ. Προσπαθώ να δουλέψω και τη ντρίμπλα μου αλλά και το να παίρνω σωστές αποφάσεις».
Για την εμπειρία του απ’ την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, στην οποία συμμετείχε: «Ήταν ονειρικά εκεί πέρα. Ήταν κανονικό “σχολείο”, τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός αυτού».
Το άρθρο Βησσαρίου: «Η Δόξα Λευκάδας εκπέμπει υγεία σαν οργανισμός» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Διαβάστε περισσότερα
