Τελευταία νέα
Επίσκεψη Ν.Δένδια στο ΜΙΤ και συναντήσεις με καθηγητές του πανεπιστημίου Γιώργος Φλωρίδης: «Υπάρχει η αντίληψη ραγιαδισμού, πως θα έρθουν οι Ευρωπαίοι Εισαγγελείς να μας κάνουν “ντα”» Γιώργος Φλωρίδης: Έρχεται ρύθμιση για ταχύτερη εκδίκαση υποθέσεων βουλευτών μετά την άρση ασυλίας τους Το διπλό μήνυμα K.Μητσοτάκη με τις νέες παροχές – Το πολιτικό στίγμα των εξαγγελιών Νέα μέτρα «στήριξης»: Πολλά λόγια, λίγα χρήματα και ακόμη λιγότερη ανακούφιση Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για τα μέτρα στήριξης: «Αποσπασματικά ημίμετρα» – Πρόταση 4 αξόνων ΠΑΣΟΚ: Ημίμετρα και προεκλογικά μέτρα οι εξαγγελίες της κυβέρνησης – «Με την πλάτη στον τοίχο η ΝΔ» Φλωρίδης: Έκφραση ραγιαδισμού ότι θα έρθουν οι ξένοι να μας κάνουν ντα Τι επιδιώκει η κυβέρνηση με τα μέτρα στήριξης-Η ευρωπαϊκή παρέμβαση και η “εφεδρεία” 200 εκατ. Πλεόνασμα: Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με Πιερρακάκη Ευρωπαϊκό Plan B κατά της ακρίβειας ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κύπρο – Στα 800 εκατ. ευρώ τα μέτρα στήριξης από την αρχή του πολέμου Κυβέρνηση: Κινήσεις στην ευρωπαϊκή σκακιέρα, μετά τον σκόπελο της Βουλής και τα μέτρα στήριξης
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Παυλίδης: «Είμαι περήφανος για τον τρόπο που πάλεψαν σήμερα οι παίκτριές μου»

Δηλώσεις μετά τον ημιτελικό με την Ουγγαρία και τον αποκλεισμό στα πέναλτι έκανε ο προπονητής της Εθνικής πόλο γυναικών Χάρης Παυλίδης, τονίζοντας την υπερηφάνειά του για την προσπάθεια της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Η Εθνική πόλο γυναικών έδωσε σκληρή μάχη απέναντι στην Ουγγαρία, πραγματοποίησε μεγάλη αντεπίθεση στο φινάλε και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, όμως εκεί στάθηκε άτυχη, γνωρίζοντας την ήττα με 11-12 και χάνοντας την πρόκριση στον τελικό. Πλέον, η «γαλανόλευκη» θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χάρης Παυλίδης στάθηκε στην τεράστια προσπάθεια των παικτριών του, αναφέρθηκε στην κόπωση που προέκυψε από το περιορισμένο rotation που είχε στη διάθεσή του, αλλά και στις λεπτομέρειες που έκριναν τον ημιτελικό, υπογραμμίζοντας πως αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και τα μεγάλα παιχνίδια.
Οι δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη:
«Θεωρώ ότι τα παιδιά έπαιξαν με πολλή ψυχή και έδωσαν ό,τι είχαν. Το rotation μας ήταν μικρότερο από αυτό που έχουμε συνήθως, πολλές αθλήτριες αγωνίστηκαν πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να κουραστούν και να μην παίρνουν πάντα τις σωστές αποφάσεις. Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική, με παίκτρια λιγότερη ήμασταν φανταστικοί και η τερματοφύλακάς μας ήταν άψογη.
Ψάξαμε να πάρουμε σκορ από παίκτριες που συνήθως μας το δίνουν, όμως σήμερα αυτό δεν έγινε και σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος. Μην ξεχνάμε ότι χάσαμε και δύο πέναλτι στην κανονική διάρκεια. Αν τα είχαμε αξιοποιήσει, ίσως η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, δίκαια η Ουγγαρία προκρίθηκε στον τελικό και της εύχομαι καλή επιτυχία. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που πάλεψαν σήμερα οι παίκτριές μου και αυτό θέλω να το τονίσω».
Για το νεανικό ρόστερ που έχει η Εθνική και το μέλλον του ελληνικού πόλο: «Δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν τα παιδιά από μια ηλικία και μετά, καθώς παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Σίγουρα υπάρχει ταλέντο, αλλά υστερούμε σε εμπειρία και σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου, κάτι που είναι δύσκολο να αποκτηθεί. Σήμερα αγωνίστηκαν και τα δύο παιδιά, κάναμε ό,τι μπορούσαμε και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Ο καθένας έδωσε ό,τι είχε».
Για το αν στοίχισε στη γαλανόλευκη το γεγονός ότι δεν είχε μεγάλο ματς μέχρι στιγμής στο τουρνουά: «Δεν θεωρώ ότι μας στοίχισε το γεγονός ότι δεν είχαμε μέχρι στιγμής ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο τουρνουά, γιατί σε όλο το ματς ήμασταν κοντά. Μην ξεχνάτε ότι ήμασταν πίσω με 6-8, 1:50 πριν το τέλος, και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 8-8. Αυτό δείχνει ότι υπήρχε ψυχή και προσπάθεια. Το πρόβλημα δεν ήταν η έλλειψη ενός δύσκολου αγώνα, αλλά η κούραση, λόγω του μικρού rotation, που οδήγησε σε λάθη».
Για τον μικρό τελικό και το πόσο σημαντικό είναι το μετάλλιο σε μία ακόμα διοργάνωση: «Το σημαντικό είναι να μη φύγεις με άδεια χέρια από τη διοργάνωση. Αυτή η ομάδα είναι για τα μεγάλα και τα δύσκολα. Δεν υποτιμώ την τρίτη θέση, όμως ήθελα κάτι καλύτερο».

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...