Τελευταία νέα
Η Βρετανία εθνικοποίησε τη χαλυβουργία British Steel Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα- Ποιοι θα πάρουν έως 600 ευρώ ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Τσαπανίδου Ανεξαρτητοποιείται η Πόπη Τσαπανίδου από τον ΣΥΡΙΖΑ Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία απαγγέλλει κατηγορίες σε 4 βουλευτές και ακόμη 18 άτομα ΣΥΡΙΖΑ κατά Τσίπρα για τις αποχωρήσεις: Θα είναι οι σημερινοί ανεξαρτητοποιηθέντες βουλευτές υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της ΕΛΑΣ; Το παράπονο του Άδωνι για τον Τσίπρα: «Όλο μπροστά μου τον βρίσκω αυτόν» Από το παράτυπο στο λαθραίο, μιας λαϊκιστικής Δεξιάς δρόμος Θεσσαλονίκη: Οκτώ άτομα ξυλοκόπησαν 30χρονο στον Χορτιάτη – Τέσσερις συλλήψεις ΕΛΑΣ: Ριζική αλλαγή στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια – Παρουσιάζεται το πρόγραμμα των Πανελλαδικών ΣΥΡΙΖΑ κατά Τσίπρα: Τον κατηγορεί για οργανωμένο σχέδιο και ζητά να παραδώσουν τις έδρες οι ανεξαρτητοποιηθέντες
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ – Μαρινέλλα: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα – Ράκος η κόρη της, «έσπασε» ο Ζαχαράτος

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη Μαρινέλλα. Η οικογένειά της, φίλοι και απλός κόσμος που θαύμαζε τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού συγκεντρώνονται για να πουν το τελευταίο αντίο στη σπουδαία φωνή που σημάδεψε το ελληνικό πεντάγραμμο.
Η θρυλική ερμηνεύτρια έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 28 Μαρτίου, σκορπίζοντας βαθιά θλίψη στους οικείους της και αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη μουσική σκηνή της χώρας. Από τις 08:00 το πρωί ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι, το οποίο αναμένεται να διαρκέσει έως τις 13:00, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να την τιμήσει για τελευταία φορά.

Στη συνέχεια, η σορός της θα μεταφερθεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας, η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί όσους το επιθυμούν να προχωρήσουν σε δωρεές προς τον Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», στηρίζοντας έτσι ένα σημαντικό έργο αγάπης.

Με δάκρυα στα μάτια η κόρη της Τζωρτζίνα με τα παιδιά της και στενούς φίλους

Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί ήταν και ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος είχε συνδεθεί με τη Μαρινέλλα με μια βαθιά φιλία χρόνων και είχε πάρει έμπνευση από εκείνη για πολλές παραστάσεις του.
«Ξέρω πως δεν θα έρθεις ξανά άλλη φορά, δεν θα σε δω, όμως για μένα θα είσαι για πάντα εδώ» ήταν τα λόγια με τα οποία την αποχαιρέτησε μέσω μιας ανάρτησης ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών εμφανώς συγκινημένος, μη μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι η αγαπημένη του φίλη δεν είναι πια στη ζωή.
Μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος αντικρίζοντας το φέρετρο της Μαρινέλλας «έσπασε» και υποκλίθηκε μπροστά της για τελευταία φορά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Τάκης Ζαχαράτος θα παραμείνει μέσα στο παρεκκλήσι μέχρι και την εξόδιο ακολουθία.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...