Τελευταία νέα
Σακελλαρίδης: Ζούμε διολίσθηση του κράτους δικαίου (vid) Πιερρακάκης από Ουάσιγκτον: Συντονίζουμε μέτρα και πολιτικές ως απάντηση στην ενεργειακή κρίση Ζαχαράκη για το σχολείο του αύριο:Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ακολουθεί την εποχή, αλλά να τη διαμορφώνει Αθλιότητα: Η κυβέρνηση δεν θέλει να ανανεωθεί η θητεία της Πόπης Παπανδρέου – Σε σύγκρουση με Κοβέσι Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το τέταρτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας Αιχμηρός Πολάκης για Λαζαρίδη: Μακάριε αργείς, σου φωνάζει η Ντόρα ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για Λαζαρίδη: Πόσο ακόμα θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι; ΠΑΣΟΚ κατά Λαζαρίδη: Πιέσεις προς τον Μητσοτάκη για απομάκρυνση Γεωργιάδης: “Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν είναι υπεράνω κριτικής”- Το παρασκήνιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Άρειο Πάγο Θ.Κοντογεώργης: Η δημοκρατία μας απαιτεί ενότητα και όχι αφορμές διχασμού Ο Μαρινάκης έβγαλε σε διαβούλευση την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών μετά από 3 δεκαετίες προσωρινής λειτουργίας Μαρινάκης: Κανόνες διαφάνειας και στα περιφερειακά κανάλια, βάζουμε τάξη σε εκκρεμότητα δεκαετιών
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Champions League πόλο: Ο Ολυμπιακός λύγισε στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 20-13 από την Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη, για την 3η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League πόλο, με τους Καταλανούς να επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους.
Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν ανταγωνιστικοί στο ξεκίνημα, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων, που είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον Βίγκβαρι, ο οποίος πέτυχε επτά γκολ.
Με την ήττα αυτή, η ομάδα του Πειραιά υποχώρησε στην 3η θέση, ενώ στην επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τη Νόβι Μπέογκραντ στο Παπαστράτειο (22/4, 21:30), με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
Η πρώτη περίοδος ήταν ισορροπημένη, με τον Ολυμπιακό να απαντά σε κάθε προσπάθεια των Καταλανών. Ο Νικολαΐδης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ακολούθησε το 2-2 από τον Πούρο. Δήμου και Ζάλανκι διαμόρφωσαν το 4-4 του πρώτου οκταλέπτου.
Στη δεύτερη περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα, όμως ο Αγκίρε απέκρουσε το πέναλτι του Νικολαΐδη και στη συνέχεια η Μπαρτσελονέτα βρήκε ρυθμό, πετυχαίνοντας τρία συνεχόμενα γκολ για το 7-4.
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε, μείωσε με τον Δήμου, ενώ Παπαναστασίου και Φουντούλης έφεραν τη διαφορά στο 9-7. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά με 10-8.
Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Μπαρτσελονέτα εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω και ανέβασε τη διαφορά στο +4 (12-8), με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να επιστρέψει στο ματς με τα γκολ των Άνγκιαλ και Δήμου.
Παρά τις προσπάθειες, οι Καταλανοί διατήρησαν τον έλεγχο, με τον Βίγκβαρι να συνεχίζει σε υψηλό ρυθμό και τον Μπούριαν να διαμορφώνει το 15-11 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η Μπαρτσελονέτα «κλείδωσε» τη νίκη, φτάνοντας στο τελικό 20-13.
Μπαρτσελονέτα: Αγκίρε, Μουνιαρίθ 4, Κασαμπέγια, Βαλς 1, Σαναχούγια 3, Ετσενίκε, Χ. Μπούστος, Μπούριαν 1, Ταχουλ 2, Βίγκβαρι 7, Μπιέλ 1, Α. Μπούστος 1, Ντέλμας, Γκομίλα.
Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Άνγκιαλ 1, Γκίλλας, Λυκούδης, Φουντούλης 3, Γούβης, Ζάλανκι 1, Δήμου 5, Αλαφραγκής, Κάκαρης, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Τζωρτζάτος, Πούρος 1
Τα οκτάλεπτα: 4-4, 6-4, 5-3, 4-2
Η βαθμολογία του Α’ Ομίλου (προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες):
Μπαρτσελονέτα 9 (+12)
Νόβι Μπέογκραντ 3 (-2)
Ολυμπιακός 3 (-6)
Μπρέσια 0 (-5)
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 20-13
Μπρέσια – Νόβι Μπέογκραντ 12-11
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
22/04 21:30 Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ
22/04 21:30 Μπαρτσελονέτα – Μπρέσια
Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...