Σε θέμα συζήτησης έχει μετατραπεί η επόμενη μέρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και το όνομα που κουβεντιάζεται όλο και πιο έντονα είναι αυτό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα mozzartsport και ο απεσταλμένος του μέσου της Σερβίας στην Αθήνα για το Final Four. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι στο κάδρο για την επόμενη ημέρα του τριφυλλιού και σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να ανοίξει σοβαρά την πόρτα» στον πολυνίκη προπονητή.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει κατακτήσει ως προπονητής εννέα τρόπαια Euroleague, τα πέντε εκ των οποίων ως τεχνικός του τριφυλλιού. Όπως επισημαίνει η mozzart «για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Ομπράντοβιτς δεν είναι απλώς ένας πρώην προπονητής. Είναι συνώνυμος με την πιο ένδοξη εποχή στην ιστορία του συλλόγου, ο άνθρωπος που έφερε στην Αθήνα πέντε τίτλους Euroleague και καθιέρωσε πρότυπα που δεν έχουν ακόμη επιτευχθεί σε ευρωπαϊκό έδαφος»
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωρίζει ότι μόνο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μπορούσε να δώσει ξανά στον Παναθηναϊκό την παλιά του δόξα.
Ο θρυλικός προπονητής αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για το Final Four στο Telekom Center Athens. Όπως είναι λογικό, ο Ομπράντοβιτς θα πολιορκηθεί από δημοσιογράφους που θα ήθελαν να τους αποσπάσουν μία δήλωση για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε περισσότερα
Filathlos.gr
