Τελευταία νέα
Μαξίμου: Τα είπαν στη νύφη (ΠΑΣΟΚ) να τ΄ ακούσει η πεθερά (Καράογλου) Ο Φουρνιέ πήρε θέση για το θέμα Ντόρσεϊ: «Όλοι κάνουμε λάθη, είμαι σίγουρος ότι το μετάνιωσε» Σκέρτσος για social media: «Η απαγόρευση για παιδιά κάτω των 15 ετών ξεκινά από 1η Ιανουαρίου 2027» Ιταλία: O υπουργός Άμυνας στέλνει 500 στρατιώτες στο Μιλάνο μετά τα επεισόδια στις διαδηλώσεις Τραμπ: Επιβεβαιώνει τη συνάντηση με Πούτιν και Σι, ενώ «τελειώνει» τον Ζελένσκι – «Δεν ξέρει τι λέει…» Τσίπρας: Το αίτημα της αλλαγής είναι διάχυτο- Στο τσιπουράδικο του Καβούρα, γίνεται η πραγματική σφυγμομέτρηση Το υπουργείο Παιδείας καθιερώνει σταθερό κύκλο συναντήσεων με τα νεοεκλεγμένα 15μελή συμβούλια μαθητών Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα: Τα τσίπουρα στο Βόλο και το “πρόεδρε καλή επιτυχία” (Βίντεο) Στην εκδήλωση της ΕΛΑΣ ο Μητσοτάκης για την “Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας” Τσίπρας: «Ο καφές πρέπει να πάει στο 13%» – «Και το πουρμπουάρ αφορολόγητο, έτσι;» (βίντεο) Ιράν: Η Τεχεράνη απειλεί ευθέως 9 χώρες – συμμάχους των ΗΠΑ, εάν ξαναρχίσει ο πόλεμος Συνάντηση με τα 15μελή μαθητικά συμβούλια από τη Ζαχαράκη
Moneypress.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις αγορές για ομολογιακή έκδοση 500 εκατ. ευρώ με επταετή διάρκεια

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προχωρά στη διερεύνηση των διεθνών αγορών για την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 500 εκατ. ευρώ, επταετούς διάρκειας, στο πλαίσιο του προγράμματος EMTN, με τις επαφές με ειδικούς επενδυτές να ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2026.
Η εταιρεία ανέθεσε στις BNP Paribas, J.P. Morgan και Mediobanca τον ρόλο των Παγκόσμιων Συντονιστών και συνδιαχειριστών του βιβλίου προσφορών, ενώ στην έκδοση συμμετέχουν ως συνδιαχειριστές οι AXIA, Deutsche Bank, Eurobank, Goldman Sachs, HSBC, Morgan Stanley, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Optima Bank.
Η σχεδιαζόμενη έκδοση αφορά ομολογίες υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας (senior), χωρίς εξασφαλίσεις και με σταθερό επιτόκιο, οι οποίες αναμένεται να λάβουν πιστοληπτική αξιολόγηση BBB από την S&P Global Ratings και Baa3 από τη Moody’s Ratings, δηλαδή αξιολογήσεις επενδυτικής βαθμίδας.
Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για γενικούς επιχειρηματικούς σκοπούς, ενώ η προσφορά, εφόσον πραγματοποιηθεί, θα απευθύνεται σε επενδυτές εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με τον Κανονισμό S (Regulation S) της αμερικανικής νομοθεσίας περί κινητών αξιών.
Η ολοκλήρωση της έκδοσης θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της αγοράς και την ανταπόκριση των επενδυτών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...