Τελευταία νέα
Βουλή: Συνεχίζεται η συζήτηση του ν/σ για την προστασία των δανειοληπτών – Ονομαστική ψηφοφορία το μεσημέρι Champions League: Ο Δουβίκας και η Κόμο ισοπέδωσαν τη Λανς με το ασύλληπτο 9-1 Γερμανία: Νεκρός εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Μετωπική Πιερρακάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή Κώστας Καρπουχτσής (ΕΛ.Α.Σ.): Πως πήραν δημόσιο χρήμα αδέλφια, σύζυγος, κουμπάροι και φίλοι του Μιχάλη Μπεκίρη; Euroleague: Στην παράταση πήρε ο Παναθηναϊκός το θρίλερ με τη Ρεάλ Καυστικό σχόλιο Μερτς για Τραμπ: «Δύο χρόνια παρακάμπτει το Κογκρέσο, γιατί να αλλάξει αυτό τώρα;» Champions League: Ο Μουρίνιο αποθέωσε την ΑΕΚ παρά την ήττα της – «Έκανε καταπληκτικό παιχνίδι» Παρατηρήσεις Κομισιόν στη Βόρεια Μακεδονία: Την καλεί να εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Πιτσιλή με απόφθεγμα του Γκάντι Επιμένει ο Νετανιάχου: «Υπάρχουν σοβαρές υποψίες» για ξένη παρέμβαση στις ισραηλινές εκλογές Βουλή – Πιερρακάκης: Αλαζονεία και ειρωνείες κατά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – Γιαννούλης: «Η κατάντια ενός πολιτικού Γενίτσαρου»
Libre.gr

Γερουλάνος: ΑΙ βίντεο για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ

Με ένα βίντεο που δημιούργησε με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης επέλεξε να γιορτάζει τη σημερινή επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος.

Αφορμή για το βίντεο, όπως γράφει στην ανάρτησή του στα social media, αποτέλεσε μια φωτογραφία από τη δεκαετία του ’80 στην οποία «άντρες κουβαλούσαν μια τεράστια αυτοσχέδια Κρήτη, βαμμένη πράσινη, σε μια συγκέντρωση του Αντρέα στο Ηράκλειο».

«Η φωτογραφία αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο κάτι που σπάνια συναντάς στην πολιτική: το πάθος. Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε μόνο το μυαλό του ελληνικού λαού. Κέρδισε και την καρδιά του» γράφει ο Παύλος Γερουλάνος δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία.

Το βίντεο του Παύλου Γερουλάνου

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...