Τελευταία νέα
Ωνάσεια σχολεία: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Καρυστιανού: “Απομακρύνουμε τα βαρίδια και η “Ελπίδα” θα απογειωθεί” Παππάς κατά ΝΔ: «Δίνετε 13 δισ., όσο “επτά ΔΕΘ”, για να αποπληρώσετε φθηνό, ρυθμισμένο χρέος» Χριστοδουλίδης, Μητσοτάκης, Μακρόν: Επανεκκίνηση καλωδίου με navtex και γαλλικά πλοία για έρευνα Metlen: Εξαγοράζει την ελληνική εταιρεία ενεργειακού λογισμικού Joule Αυτιάς σε Κομισιόν: Διακόψτε άμεσα κάθε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση προς την Τουρκία «Πύρινα» μέτωπα πιέζουν για εκλογές – Οι άλυτοι κόμποι του Μαξίμου Κυβερνητική αθλιότητα: Εξαπάτησε επιστήμονες που ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα Τσίπρας για Κτηματολόγιο και εργολαβίες Με το δεξί στις νέες ομάδες τους Τζόλης και Καρέτζας – Όλα τα βλέμματα πάνω τους Ιταλία: Ο «ιερός πόλεμος» των καλογριών – Αγωνίζονται να κρατήσουν παραλία που διαχειρίζονται εδώ και 80 χρόνια Στην Ευρωβουλή και ενώπιον της Κομισιόν τα τουρκικά “θαλάσσια πάρκα”
Efsyn.gr

Γεωργιάδης μετά την πρόταση Τάιλερ: «Είμαι στη διάθεσή του Κασσελάκη ανταλλάξουμε απόψεις για το ΕΣΥ»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόταση του Τάιλερ Μακμπέθ -νοσηλευτή, ψυχολόγου και συζύγου του προέδρου των Δημοκρατών Προοδευτικού Κέντρου Στέφανου Κασσελάκη- για συνομιλία με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τα ζητήματα της δημόσιας υγείας, στο πλαίσιο κοινής τους παρουσίας στο τελευταίο επεισόδιο του vidcast της ηθοποιού και ακτιβίστριας Τζεφ Μοντάνα, δεν έπεσε στον κενό.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας ευχαρίστησε το ζευγάρι για τα θετικά του σχόλια, και δήλωσε ανοιχτός σε διάλογο για θέματα που αφορούν στο ΕΣΥ. «Ευχαριστώ θερμά τους κ. κ. Τάιλερ Μακμπέθ και Στέφανο Κασσελάκη για τα καλά τους λόγια και φυσικά είμαι στη διάθεση του κ. προέδρου για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για το ΕΣΥ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Η πρόταση Μακμπέθ και η αναφορά στην… μεταμόσχευση μαλλιών
Το ιδιαίτερο «momentum» είχε δημιουργηθεί στο vidcast όταν ο κ. Μακμπεθ -ο οποίος στο παρελθόν έχει μακρά προϋπηρεσία σε δομές υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες- είχε ερωτηθεί εάν έχει γνωρίσει τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και με αφορμή την απάντησή του, είχε γίνει ο παρακάτω διάλογος:
Τάιλερ Μακμπέθ: Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Θα ήθελα πολύ ο Άδωνις, αν το ακούει αυτό, να καθίσει να συζητήσουμε για όλες τις δυνατότητες.

Στέφανος Κασσελάκης: Τάιλερ, θα δεχτεί την πρότασή σου.
Τάιλερ Μακμπέθ: Τέλεια, ας κανονίσουμε τη συνάντηση.
Στέφανος Κασσελάκης: Προς τιμήν του, ο Άδωνις δεν φοβάται να βρεθεί εκτός των συνηθισμένων. Φυσικά διαφωνώ μαζί του σε έναν τεράστιο αριθμό ζητημάτων, αλλά ανταποκρίνεται, σε αντίθεση με άλλους στη Νέα Δημοκρατία που απλώς προσποιούνται ότι κάνουν τη δουλειά τους, ενώ στην πραγματικότητα κοροϊδεύουν τους πάντες.
Τζεφ Μοντάνα: Και έκανε επίσης μεταμόσχευση μαλλιών, που τεχνικά είναι μια επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...