Τελευταία νέα
Χρυσοχοΐδης: «Η αστυνομία δεν μπορούσε να απαγορεύσει τη συγκέντρωση Κασιδιάρη» – Κουβέντα για το ξύλο στους διαδηλωτές Κύπελλο: Η ΑΕΛ… σόκαρε τον ΟΦΗ μέσα στη Λάρισα [βίντεο] Ο Γεραπετρίτης απαντά στην Τουρκία για τα… 15.000 τ.χλμ.: «Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού» Ζαχαριάδης: «Η 28η Οκτωβρίου δεν μπορεί να μετατρέπεται σε βήμα για τη ναζιστική ιδεολογία και η αντιφασιστική δράση να αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα» Μήνυμα Γεραπετρίτη στην Τουρκία μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι πεδίο πλειστηριασμού Γεραπετρίτης για τα “παζάρια” της Τουρκίας με την Αίγυπτο: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Nick Galis Hall για το ματς του Άρη στο Eurocup Κύπελλο: Ο παθιασμένος ΠΑΟΚ έριξε στο καναβάτσο τη νευρική ΑΕΚ [βίντεο] Τσουκαλάς: “Δεν θα επιτρέψουμε στον φασισμό να σηκώσει κεφάλι” Ανακοίνωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής για λιμάνι Λαυρίου ΗΠΑ: «Έφυγε» η Ντολόρες Ουέρτα, εμβληματική υπέρμαχος των εργασιακών δικαιωμάτων – Άλλαξε τη ζωή χιλιάδων μεταναστών  ΕΛ.Α.Σ: «Η εκδήλωση του Κασιδιάρη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν ενάντια στον ναζισμό»
Thepressproject.gr

Γιάνης Βαρουφάκης: Ποιον ωφελεί η «Ασπίδα του Αχιλλέα»;

«Μεγάλη κλιμάκωση κινδύνων, μηδέν όφελος – εκτός αν είσαι το γενοκτόνο κράτος του Ισραήλ που κερδίζει ελληνικά δις που ΔΕΝ πάνε σε νοσοκομεία και σχολειά», σχολιάζει έντονα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης τα δημοσιεύματα και τις διθυραμβικές δηλώσεις σχετικά με τις εξοπλιστικές δαπάνες για την «Ασπίδα του Αχιλλέα».«Ποιον ωφελεί η “Ασπίδα του Αχιλλέα”;» διερωτάται αρχικά ο κ. Βαρουφάκης και προτρέπει:
«Σκέψου το: Έστω ότι οι πύραυλοι της μπορούν να ρίξουν τους μισούς τούρκικους που κατευθύνονται στα νησιά μας. Τότε, η Τουρκία θα εκτοξεύσει υπερδιπλάσιους. δικούς της!»
«Μεγάλη κλιμάκωση κινδύνων, μηδέν όφελος – εκτός αν είσαι το γενοκτόνο κράτος του Ισραήλ που κερδίζει ελληνικά δις που ΔΕΝ πάνε σε νοσοκομεία και σχολειά», υπενθυμίζει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.
«ΜέΡΑ25: ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ της λογικής στην πολιτική εξοπλισμών και άμυνας», καταλήγει στο σχόλιο του ο κ. Βαρουφάκης.

Ποιον ωφελεί η «Ασπίδα του Αχιλλέα»;
Σκέψου το: Έστω ότι οι πύραυλοι της μπορούν να ρίξουν τους μισούς τούρκικους που κατευθύνονται στα νησιά μας. Τότε, η Τουρκία θα εκτοξεύσει υπερδιπλάσιους. δικούς της!
Μεγάλη κλιμάκωση κινδύνων, μηδέν όφελος – εκτός αν είσαι το γενοκτόνο…
— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) July 27, 2026

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...