Τελευταία νέα
Τασούλας για 28η Οκτωβρίου: «Η Ελλάδα έχει και πάλι όλες τις δυνατότητες να αποτρέπει κάθε απειλή» Βραζιλία: Ο Μπολσονάρο «αναζητείται» – Οι πληροφορίες για άφιξη στις ΗΠΑ, αλλά και για πτήση προς Ισημερινό Ανδρουλάκης: Δημοκρατία και εθνική αξιοπρέπεια, δύο όψεις της ίδιας ευθύνης Eurovision: Ανακοινώθηκε ο κατάλογος των συμμετοχών – Ολλανδία, Ιρλανδία απέχουν λόγω Ισραήλ Υπουργείο Εξωτερικών: Συλλυπητήρια για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία Εφιάλτης στην Ισπανία: Ξεπέρασαν τους 60 οι νεκροί – Πώς έγινε η φονική σύγκρουση των δύο τρένων [εικόνες – βίντεο] ΥΠΕΞ: Συλλυπητήρια για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία Basketgate: Ο Φασούλας θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ – «Πρέπει “να σπάσουν αυγά”» Πότε το γέλιο μας σταμάτησε να τους φοβίζει; Ν. Χαρδαλιάς: Η εθνική ενότητα είναι θεμέλιο για την ειρήνη και την ανεξαρτησία Η Ντόρα Μπακογιάννη στα Χάνια για την 28η Οκτωβρίου: «Οφείλουμε να θυμόμαστε τα “όχι” των Ελλήνων» Στη ρωγμή του Παπάζογλου
Filathlos.gr

Γιαμπουσέλε: «Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί σε επίπεδο NBA»

Πολύ χαρούμενος για όσα βιώνει στις λίγες μέρες που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε.
«Είναι ωραία εδώ. Περνάμε ευχάριστα εδώ στη δεύτερη μέρα μας, ακόμα μαθαίνουμε, δουλεύουμε. Αλλά συνεχίζουμε, να τελειώσει η μέρα και να πάμε σπίτι μας», ανέφερε για τις πρώτες του εντυπώσεις ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ/σέντερ.
Για το αν οι άλλοι παίκτες πρέπει να μάθουν γαλλικά, απάντησε χαμογελώντας: «Σίγουρα, ο Μπάντιο μιλάει γαλλικά, θα μιλάμε γαλλικά σε πολλά δωμάτια. Θα πρέπει να κάνουμε και τους υπόλοιπους να μιλάνε γαλλικά. Είμαι Γάλλος, αλλά είμαι χαρούμενος που παίζω με τον φίλο μου, κάποιοι άλλοι μιλούν γαλλικά ακόμα και έχουμε μια σύνδεση».
Συγκρίνοντας τον Παναθηναϊκό με το ΝΒΑ, είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια υψηλού επιπέδου ομάδα, έχει οργάνωση υψηλού επιπέδου. Ερχόμαστε εδώ και έχουμε πρωινό και μεσημεριανό, μας προσφέρουν φαγητό, ιατρική περίθαλψη, το σταφ είναι δίπλα μας για ό,τι χρειαστούμε. Είναι σίγουρα μια ομάδα υψηλού επιπέδου».
Ο πρώην άσος των Νικς και των Σίξερς δεν ήθελε να πει μεγάλα λόγια: «Δεν μπορώ να δώσω υποσχέσεις, οι υποσχέσεις δεν είναι καλές. Θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, για να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Θα παλέψουμε για αυτή τη φανέλα. Ερχόμενος εδώ, ξέρω πως η Ελλάδα είναι χώρα του μπάσκετ, όλοι παρακολουθούν μπάσκετ και πεθαίνουν γι’ αυτό. Πρέπει να σεβαστούμε τον κόσμο, τη φανέλα και τον σύλλογο, αλλά και ο ένας τον άλλο. Ανυπομονώ για το πρώτο ματς, να ζήσω την ατμόσφαιρα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...