Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ: «Η εκδήλωση του Κασιδιάρη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν ενάντια στον ναζισμό» Θεσσαλονίκη: Χημικά, βία, αστυνομική καταστολή στην αντιφασιστική διαδήλωση για την ομιλία Κασιδιάρη-Σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ΕΛΑΣ: Κοβέσι επισημαίνει την αποφυγή διερεύνησης σκανδάλων που πλήττουν τη χώρα μας Το μεγάλο μετεκλογικό δίλημμα στο Ισραήλ: Νέες κάλπες ή συνεργασία με τα αραβικά κόμματα Τα είπαν τηλεφωνικά Τραμπ με Ερντογάν: Στο επίκεντρο οι πόλεμοι σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία Euroleague: «Όρθιος» στην Κωνσταντινούπολη ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός Από αναβολή σε αναβολή η συνάντηση του ΙΓΜΕ με το ΥΠΕΝ – Τι διεκδικεί το Συνδικάτο Κύκλοι ΥΠΕΞ για Τουρκία: “Οι διεθνείς σχέσεις δεν είναι δημοπρασία και οι θαλάσσιες ζώνες δεν κατακυρώνονται στον πλειοδότη” Σκανδάμης για Θεσσαλονίκη: «Η κυβέρνηση στο πλευρό του Κασιδιάρη» Βρετανία: Η κυβέρνηση αυξάνει την έκτακτη φορολογία στις τράπεζες για να στηρίξει τα νοικοκυριά «Ξανασταυρώνεται»: Έρχεται η τολμηρή ταινία του Θοδωρή Παπαδουλάκη – Δείτε το τρέιλερ ΕΛΑΣ: “Η κυβέρνηση στο πλευρό του Κασιδιάρη”- Καταγγέλλει καταστολή και άγριο ξύλο στη Θεσσαλονίκη
Filathlos.gr

Γιαννακόπουλος: «Σε πέντε χρόνια θα βλέπω τους αγώνες ως οπαδός»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποδέχθηκε τους EuroInsiders στην αυλή του σπιτιού του στο Σούνιο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να παραμείνει για πάντα ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.
“Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, ας αρχίσουμε από αυτό. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι, που η λέξη Παναθηναϊκός ακουγόταν κάθε 10 λεπτά. Καθαρά επαγγελματικά, όπως έχω πει και στο παρελθόν, δεν ήταν κάτι που θα ήθελα να εμπλακώ. Πίσω στο 2012 έψαξα μέχρι και στη Νιγηρία να βρω αγοραστή. Ο πατέρας μου όμως, μού ζήτησε μην το κάνεις αυτό σε εμένα, αυτή είναι η κληρονομιά μου. Την συνεχίζω και κάνω πιστεύω το καλύτερο που μπορώ και νομίζω πέρασα το επίπεδο που θα περίμενε.
Τώρα για να είμαι ειλικρινής γιατί συνεχίζω; Ποτέ δεν είπα ότι θα είμαι εδώ για πάντα, οκ; Ποτέ δεν είπα ότι θα είμαι εδώ για πάντα. Νιώθω όμως την υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους που δουλεύω μαζί τους. Έχω την ευθύνη απέναντι σε 3-4 εκατ. φίλους του Παναθηναϊκού, που ένα πρωί θα ξυπνήσουν με χαμόγελο και άλλο χωρίς. Τους σκέφτομαι πολύ.
Επίσης, το μπάσκετ επαγγελματικά αλλάζει. Η αποτίμηση του Παναθηναϊκού πριν μία δεκαετία ήταν δεκάδες εκατομμύρια και τώρα είναι ίσως μισό δισεκατομμύριο. Κάτι λοιπόν με κρατάει εδώ, κάτι με κάνει να σκέφτομαι την εμπλοκή μου στο μέλλον, αλλά σίγουρα δεν θα περάσω στα παιδιά μου την υποχρέωση που είχα εγώ πίσω στο 2012. Εύχομαι στο Θεό να είναι υγιείς και αν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ας εμπλακούν. Οπότε είμαι με το ένα πόδι μέσα, με το ένα πόδι έξω, θα δούμε.
Ασε με να σου δείξω. Βλέπεις εκεί την ελεύθερη θέση. Θα βάλω εκεί μία τηλεόραση και σε πέντε χρόνια σίγουρα θα βλέπω τους αγώνες ως οπαδός. Θα έχω εδώ την καρέκλα, εδώ την τηλεόραση και θα φωνάζω πρέπει να πάρεις ακόμη έναν σέντερ, ακόμη έναν πόιντ-γκαρντ, ακόμη έναν σμολ-φόργουορντ. Η οικογένειά μας είναι στον Παναθηναϊκό 40 χρόνια, άρα δεν είναι από τις αποφάσεις που βγαίνεις και ξαναμπαίνεις. Αν πάρεις μία τέτοια απόφαση, δεν βλέπω κάτι να αλλάζει” είπε ενδεικτικά όταν ρωτήθηκε γιατί συνεχίζει να ασχολείται με τους πράσινους.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 24ο λεπτό:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...