Τελευταία νέα
Φωτιά σε κτίριο στο Μεταξουργείο – Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Κεραμεικού Παρ’ ολίγον η 16η γυναικοκτονία στο Λαύριο: Οι επανειλημμένες καταγγελίες, η σύλληψη και οι μαρτυρίες για το παρελθόν Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Οκτωβρίου ΕΛ.Α.Σ.: Η κυβέρνηση είπε ψέματα για τη μείωση των φόρων στακαύσιμα Κυρανάκης στο libre: Μέχρι την κάλπη δεν μετράμε σενάρια, μετράμε αποτελέσματα Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της”
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Πόλο, ιστιοπλοΐα και κωπηλασία κρατάνε πολύ ψηλά τη σημαία!

Το λέω και το γράφω συνεχώς. Κανονικά το πόλο θα έπρεπε να είναι το εθνικό μας άθλημα.
Το καταλαβαίνω ότι δεν είναι τηλεοπτικό και γενικά είναι δύσκολο για την εξέδρα να δει τι γίνεται και κάτω από το νερό, όμως ταιριάζει στον Ελληνα. Κι αυτό αποτυπώνεται από τα αποτελέσματα των εθνικών ομάδων και των συλλόγων.
Κι ασφαλώς το μέλλον μπορεί να είναι καλύτερο αν οι αθλητές μας έχουν την απόλυτη στήριξη σε όλα τα επίπεδα από την Πολιτεία, την ΕΟΕ, την Ομοσπονδία και τα σωματεία τους. Κυρίως εγκαταστάσεις και οικονομικές απολαβές, έτσι ώστε πολλά παιδιά να έχουν το κίνητρο να ασχοληθούν με αυτό το εξαιρετικό σπορ.
Η εθνική μας ομάδα των ανδρών δικαιώθηκε για την προσπάθεια πολλών χρόνων να κατακτήσει την κορυφή και της άξιζε. Κι είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν κι άλλες τέτοιες μεγάλες στιγμές. Είτε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είτε σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Και δεν είναι μόνο το πόλο που μας κάνει υπερήφανους. Οι κωπηλάτες πήραν έξι μετάλλια στο παγκόσμιο Κ23, ενώ στην ιστιοπλοΐα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Techno κατακτήσαμε 8 μετάλλια! Προσθέστε τα δύο χρυσά μετάλλια της Γκίκα στην Θεσσαλονίκη στα ILCA 6 Youth και τα 28 μετάλλια στο πρόσφατο παγκόσμιο των 420! Μιλάμε για… οργασμό μεταλλίων.
Εδώ και πολλά χρόνια το πόλο, η κωπηλασία και η ιστιοπλοΐα είναι ό,τι καλύτερο διαθέτουμε σε διεθνές επίπεδο. Αναφέρομαι συνολικά στις επιδόσεις ως αθλήματα και δεν βάζω στο κάδρο τον απίστευτο Τεντόγλου η, τον μοναδικό Καραλή στον στίβο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...