Τελευταία νέα
Τελεσίγραφο Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη για τη σύζυγο Φαραντούρη: «αν δεν δημοσιοποιήσει τα έγγραφα αποπέμψτε τον» Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες της Αττικής – Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή [βίντεο] Ο Λαζαρίδης ζητά εξηγήσεις και μηνύει τον Φαραντούρη: Τι απάντησε ο ευρωβουλευτής για την σύζυγό του Η διπλωματική αποτυχία του Θ. Ντόκου για την προσέγγιση Ελλάδας – Ανατ. Λιβύης και πώς η Τουρκία «κέρδισε» Συναγερμός στη Ρόδο για φωτιά στον Ατάβυρο: Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων «Πορτοκαλί» συναγερμός για πυρκαγιές την Κυριακή: Οι 6 Περιφέρειες που κινδυνεύουν [χάρτης] Απαράδεκτες συνθήκες σε μεγάλο λιμάνι της χώρας: “Κίνδυνος για εγκληματικά δυστυχήματα” Ιράν: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Χιλιάδες πιστοί για το τελευταίο αντίο Νέα Αριστερά: Ζητά παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση δημόσιου νηπιαγωγείου στη Θεσσαλονίκη Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 για ετοιμότητα των κατοίκων Τσουκαλάς για καταδίκη Μελά – Ρέππα: «Θα τους διαγράψει η Νέα Δημοκρατία;» ΠΑΣΟΚ: Να απομακρύνει ο πρωθυπουργός τον Θάνο Ντόκο
Efsyn.gr

«Δεν έχω τρακάρει ποτέ, εγώ οδηγώ πολύ προσεκτικά»: Τι λέει ο 75χρονος οδηγός του τρομακτικού τροχαίου στη Ναύπακτο

«Οδηγούσα και… έφυγε. Τώρα, κόλλησε το γκάζι; Ξέρω τι μπορεί να έγινε; Αυτό έγινε σε δευτερόλεπτα μέσα. Δεν πάτησα φρένο καθόλου. Δεν πρόλαβα να πατήσω», ανέφερε για πρώτη φορά ο 75χρονος οδηγός που προκάλεσε το τρομακτικό τροχαίο στη Ναύπακτο, όπου κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μια γυναίκα να σώζει το παιδί της την τελευταία στιγμή.

Ο 75χρονος πρόσθεσε πως οδηγούσε «με 30, 40 χιλιόμετρα τώρα εκεί πέρα. Και με λιγότερο μπορεί να πήγαινα» ενώ στη συνέχεια ήταν «σαν να κόλλησε το γκάζι». «Εγώ αφού πήγε αριστερά το αυτοκίνητο από όπου έπρεπε να πάει, το άφησα να πάει εκεί. Δεν έστριψα το τιμόνι ούτε τίποτα για να μην χτυπήσω τα άλλα αυτοκίνητα. Δεν έχω τρακάρει ποτέ εγώ. Ούτε έχω ακουμπήσει πουθενά σε αυτοκίνητο. Εγώ οδηγώ πολύ προσεκτικά», είπε στο MEGA.
Για τη μητέρα και το παιδί που σώθηκαν την τελευταία στιγμή, ο 75χρονος είπε: «ευτυχώς με φύλαξε ο Θεός να μην σκοτώσω άνθρωπο. Μια χαρά πήγαινε το αυτοκίνητο. Εγώ είχα πάει μια βόλτα, ένα χιλιόμετρο, δύο πιο πέρα και γύριζα σπίτι πάλι».
Σε ερώτηση για το αν έχει κάνει συντήρηση στο αυτοκίνητο απάντησε: «μόνο συντήρηση; Εγώ έχω δύο mercedes. Είναι αυτόματες. Είναι καινούργιες. Η μία είναι 3.000 κυβικά και αυτή είναι 2.600. Είναι παλιές. Ωραία αυτοκίνητα, αδούλευτα αλλά προσεγμένα. Μου αρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα επειδή είναι μεγάλα και τα προσέχω πολύ».
Σε ερώτηση για το αν είχε πρόβλημα το αυτοκίνητο απάντησε: «κανένα πρόβλημα. Τώρα κόλλησε το γκάζι; Τι έγινε; Και πήγα και έπεσα πάνω στα τρία μηχανάκια». Όσο για το πόσα χρόνια το έχει στην κατοχή του, «αυτό το οδηγώ γύρω στα 25 χρόνια. Είναι καλό αυτοκίνητο. Λες και είναι καινούργιο πάει. Αυτή είναι η Mercedes 2.300. Δεν έχει πολλά χιλιόμετρα. Έχει 260.000 χιλιόμετρα. Πήγε δέκα, δεκαπέντε μέτρα πέρα και ήταν κάτι μηχανάκια. Τα έριξε κάτω και χτύπησα πάνω σε ένα αυτοκίνητο».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...