Τελευταία νέα
Κ. Τασούλας: Η Αθήνα δεν είναι πόλη αποκλεισμών, αλλά ένας τόπος συνθέσεων και συγκερασμών Γαβρόγλου: 500 ευρώ τον μήνα σε κάθε φοιτητή που σπουδάζει εκτός τόπου κατοικίας Αφροδίτη Νέστορα: Έστησαν ενέδρα θανάτου – Ήθελαν να σκοτωθεί κόσμος Δύσκολοι καιροί για κεντρικούς τραπεζίτες Η «γαλάζια» Ελεονώρα Μελέτη… ανησυχεί: «Ξέρετε πόσοι εργοδότες εκβιάζονται από εργαζόμενους;» Θάνατος Μαζωνάκη: Διαφορετική γραμμή ακολουθούν πλέον οι δύο γιατροί – Το μήνυμα για μέθη και πλασμαφαίρεση Λέσβος: Στη Δικαιοσύνη δύο σύλλογοι για τον αφθώδη πυρετό Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου: «Απάντηση»… κατ’ ευφημισμόν για τις απολύσεις Live η συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συγγραφέα Ντάνιελ Μέντελσον Ανησυχία για τη Μονή Σινά: Γιατί η εισαγγελική πρόταση απειλεί τη διαπραγμάτευση Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός 21χρονος μοτοσικλετιστής Δίκη για Τέμπη: Με τη φωτογραφία της κόρης του στα χέρια κατέθεσε ο Ηλίας Παπαγγελής – «Αυτή είναι η Αναστασούλα»
Efsyn.gr

Δεν εκτονώνεται η ένταση στα Βορίζια: Νέο επεισόδιο μεταξύ των δύο οικογενειών με μηνύσεις και συλλήψεις

Στα ύψη παραμένει η ένταση στα Βορίζια μήνες μετά τη φονική βεντέτα που κόστισε τη ζωή σε δύο άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti, η μητέρα του 39χρονου Φανούρη Καργάκη και μία γυναίκα από την οικογένεια Φραγκιαδάκη συνελήφθησαν μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις.
Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, γυναίκα από την οικογένεια Φραγκιαδάκη κατέθεσε μήνυση σε βάρος της μητέρας του 39χρονου που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Νοεμβρίου του 2025, καταγγέλλοντας ότι δέχθηκε απειλές.
Η μητέρα του Καργάκη συνελήφθη και μετά κατέθεσε και εκείνη μήνυση σε βάρος της γυναίκας από την οικογένεια Φραγκιαδάκη, η οποία επίσης συνελήφθη.
Στη συνέχεια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...