Τελευταία νέα
Ανακοίνωση της ΕΛ.Α.Σ. για την επίθεση στην Ελευσίνα: «Να μην κανονικοποιείται η Ακροδεξιά» Πωλ Κρούγκμαν για τη γαλλική οικονομία: «Η Γαλλία, ίσως είναι “πολύ μεγάλη σε ηλικία, για να σωθεί”» Πέθανε ο σπουδαίος συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος σε ηλικία 79 ετών Μάχη για την επόμενη μέρα στη ΝΔ – Οι κινήσεις των υπουργών και η απόσταση των πρώην προέδρων Ο Κωνσταντόπουλος προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της Παπαδοπούλου: «Παραποίηση γεγονότων» Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε ζευγάρι που μπήκε στο μετρό με σπρέι και μεταλλικό κόφτη Συνάντηση Πιερρακάκη με την Κοβέσι στο Λουξεμβούργο- Τι συζήτησαν Αυστρία: Τέσσερις Ουκρανοί συνελήφθησαν ως ύποπτοι για κατασκοπεία – Ανάμεσά τους δύο δημοσιογράφοι Μαρούσι: 16χρονη βρέθηκε νεκρή – Υπό έρευνα οι συνθήκες του θανάτου της Αλγκουαθίλ λίγο πριν το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ανυπομονώ να ζήσω το ντέρμπι και κυρίως να το κερδίσω» Διήμερη περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη για τις καταστροφικές πλημμύρες- Μαζί του και η Βρεττού Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ για τους Oasis εξηγούν γιατί δεν προβάλλεται η συμφιλίωσή τους
Libre.gr

Διήμερη περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη για τις καταστροφικές πλημμύρες- Μαζί του και η Βρεττού

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (12/10) και την Τρίτη (13/10) ο Αλέξης Τσίπρας, με τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες, τις υποδομές και τις αναπτυξιακές ανάγκες του νησιού να βρίσκονται στο επίκεντρο των επαφών του.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ) αναμένεται να επισκεφθεί περιοχές που έχουν πληγεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και να ενημερωθεί για ζητήματα που αφορούν κρίσιμα έργα υποδομής.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της περιοδείας, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί τη Δευτέρα στο Ηράκλειο και το Λασίθι, ενώ την Τρίτη θα επισκεφθεί χωριά του Ρεθύμνου. Στην ατζέντα του προέδρου της ΕΛΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι συνέπειες των πλημμυρών, η πορεία των έργων στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), η κατάσταση των νοσοκομείων και οι ανάγκες ενίσχυσης των υποδομών του νησιού.

Τον Αλέξη Τσίπρα θα συνοδεύσει πολυμελές κλιμάκιο της ΕΛΑΣ, με επικεφαλής τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Μίλτο Χατζηγιαννάκη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει παράλληλες επαφές και συναντήσεις στα Χανιά.

Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο τομεάρχης Οικονομικών Φραγκίσκος Κουτεντάκης, ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Λαγουβάρδος, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θωμάς Μόσχος και ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Τρίαντος.

Στην αποστολή θα βρίσκονται επίσης ο τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Μανώλης Πλειώνης, ο τομεάρχης Τουρισμού Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας Γιώργος Μπουλμπασάκος και η Ρόζα Βρεττού.

Ανδρουλάκης από Καστελόριζο: Αδιαπραγμάτευτη η εθνική κυριαρχία σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...