Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του»
Segas.gr

Διαγωνισμός για σακίδιο πλάτης, πλαστική τσάντα και καπέλο

O ΣΕΓΑΣ θα διεξάγει την Τρίτη 7/7/2026 διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια συγκεκριμένων ειδών, τα οποία θα προσφερθούν σε δρομείς του φετινού Μαραθωνίου Αθήνας. Τα είδη αυτά είναι:

Σακίδιο πλάτης με κορδόνιΠλαστική τσάντα με κορδόνιΚαπέλο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους έως την παραπάνω ημερομηνία και ώρα 13.00 στο Γραφείο Προμηθειών ΣΕΓΑΣ (Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, 2ος όροφος, υπόψη κ.κ Κασιώλα, Μακρίδη τηλ. 211-1877749 -50, email: supplies@segas.grThe post Διαγωνισμός για σακίδιο πλάτης, πλαστική τσάντα και καπέλο first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...