Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του»
Efsyn.gr

Δολοφονία 17χρονου Άγγελου στις Σέρρες: Ένοχος με την ανώτατη ποινή ο 16χρονος κατηγορούμενος

Ένοχο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο έκρινε το αρμόδιο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, τον 16χρονο που κατηγορείτο για τον θάνατο 17χρονου πριν λίγους μήνες στις Σέρρες, σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 10 ετών, η οποία αποτελεί τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή για ανήλικο στην συγκεκριμένη κατηγορία αδικήματος.
Ο αρμόδιος εισαγγελέας είχε ταχθεί υπέρ της ενοχής του για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με βάση το άρθρο 299 του Ποινικού Κώδικα, θέση που τελικά έγινε δεκτή από την έδρα. Η υπόθεση αφορά τον θάνατο του 17χρονου Άγγελου, ο οποίος είχε σημειωθεί παραμονές των Θεοφανίων του 2026, προκαλώντας σοκ και έντονη συγκίνηση στην τοπική κοινωνία των Σερρών.
Ο θάνατος του αγοριού είχε προέλθει από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ρήξη εσωτερικών οργάνων, αποτέλεσμα πολλαπλών και ισχυρών χτυπημάτων τόσο στο κεφάλι όσο και στην κοιλιακή χώρα και τα πλευρά. Αρχικά, ο 16χρονος είχε ισχυριστεί ότι είχε χτυπήσει το θύμα μόνο με μία αγκωνιά, ωστόσο τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έδειξαν ότι το παιδί δέχτηκε γροθιές και κλωτσιές σε διάφορα σημεία του σώματος, οδηγώντας στην τραγική κατάληξη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...