Τελευταία νέα
Φονικές πλημμύρες σε Νεπάλ: Εκατόμβη νεκρών, βιβλική καταστροφή [εικόνες – βίντεο] ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει την Ακρίτα για αντιπρόεδρο και δείχνει «την απέχθειά της στην κριτική» «Ματωμένα» υπερπλεονάσματα: Πώς οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη οικοδόμησαν σκληρό μηχανισμό λιτότητας Η ΝΔ δε θα ψηφίσει την Έλενα Ακρίτα για Αντιπρόεδρο της Βουλής – Αλλάζει στάση αν υπάρχει άλλος υποψήφιος Στη Βόρεια Ελλάδα ο Κ. Μητσοτάκης την Πέμπτη και την Παρασκευή – Αναλυτικά το πρόγραμμα Τα παλιά βιβλία όμορφα καταστρέφονται Απόβαση στη Βόρεια Ελλάδα από το Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ – Δύσκολο στοίχημα για τη ΝΔ η Μακεδονία Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Η 43χρονη είχε έρθει στο χωριό για τα γενέθλια της κόρης της – Της είχε στήσει καρτέρι ΠΑΣΟΚ: «Η Πολιτική Προστασία δεν μπορεί να λειτουργεί μόνο ως μηχανισμός αντίδρασης – Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους δείκτες επιλεκτικά για να κάνει αποτίμηση της πολιτικής της» Ο Τραμπ δεν πιστεύει ότι σκοτώθηκε ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, δεν είναι νεκρός» Χρ. Δήμας από Θεσσαλονίκη: Μείωση 13.000-15.000 οχημάτων στο κέντρο με την επέκταση του Μετρό στην Καλαμαριά Δημοσκόπηση Pulse: Ισχυρό ράπισμα στην κυβέρνηση για την ακρίβεια
Kosmoslarissa.gr

Δρέπανο: Νέα προσπάθεια αποκόλλησης του γιου που προσάραξε στα αβαθή – Επικίνδυνο περιστατικό με φουσκωτό

Κολλημένο στα αβαθή του Δρεπάνου Αχαΐας παραμένει ένα πολυτελές γιοτ, μήκους περίπου 20 μέτρων, το οποίο προσάραξε στην περιοχή την Κυριακή 16 Αυγούστου.
Στο Δρέπανο Αχαΐας έχει σημάνει συναγερμός μετά την ακινητοποίηση του γιοτ στα αβαθή και πολύ κοντά στην παραλία.
Σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα επιχείρηση για την αποκόλλησή του. Πρόκειται για την τρίτη προσπάθεια που γίνεται, με στόχο το σκάφος να απομακρυνθεί με ασφάλεια από το σημείο.
Οι δύο προηγούμενες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και προσπάθεια με τη συνδρομή ρυμουλκού, δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς το γιοτ εξακολουθεί να παραμένει κολλημένο. Στο σκάφος, το οποίο φέρει αμερικανική σημαία, επέβαιναν πέντε άνθρωποι, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.
Και όλα αυτά ενώ ένα ακόμη επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε στο συγκεκριμένο σημείο σήμερα το πρωί. Όπως φαίνεται σε βίντεο του apohxos.gr, ένα φουσκωτό κατευθυνόταν με ταχύτητα προς την ξέρα. Πολίτες που αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο άρχισαν να φωνάζουν προς τον χειριστή, ο οποίος την τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία και απέφυγε την πρόσκρουση.

Ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν, παρά το γεγονός ότι η θαλάσσια περιοχή είναι πλήρως χαρτογραφημένη και διαθέτει ειδική σήμανση για την ασφαλή διέλευση των σκαφών.

Πηγή newsit.gr
Το άρθρο Δρέπανο: Νέα προσπάθεια αποκόλλησης του γιου που προσάραξε στα αβαθή – Επικίνδυνο περιστατικό με φουσκωτό εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...