Τελευταία νέα
Βουλή: Στην Ολομέλεια το νέο πλαίσιο για την επαγγελματική ασφάλιση Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με την Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου Κέμι Μπάντενοχ Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους “κύκλους” της ΝΔ για την Έλενα Ακρίτα Τεντόγλου και Καραλής «προθερμαίνονται» στη Ζυρίχη πριν από τον τελικό των Βρυξελλών Φονικές πλημμύρες σε Νεπάλ: Εκατόμβη νεκρών, βιβλική καταστροφή [εικόνες – βίντεο] ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει την Ακρίτα για αντιπρόεδρο και δείχνει «την απέχθειά της στην κριτική» «Ματωμένα» υπερπλεονάσματα: Πώς οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη οικοδόμησαν σκληρό μηχανισμό λιτότητας Η ΝΔ δε θα ψηφίσει την Έλενα Ακρίτα για Αντιπρόεδρο της Βουλής – Αλλάζει στάση αν υπάρχει άλλος υποψήφιος Στη Βόρεια Ελλάδα ο Κ. Μητσοτάκης την Πέμπτη και την Παρασκευή – Αναλυτικά το πρόγραμμα Τα παλιά βιβλία όμορφα καταστρέφονται Απόβαση στη Βόρεια Ελλάδα από το Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ – Δύσκολο στοίχημα για τη ΝΔ η Μακεδονία Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Η 43χρονη είχε έρθει στο χωριό για τα γενέθλια της κόρης της – Της είχε στήσει καρτέρι
Kosmoslarissa.gr

Δωρεάν δράση Baby Swimming από τη Wander Mamas και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2026, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας, η δωρεάν δράση Baby Swimming που διοργάνωσε η κοινότητα Wander Mamas σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων.

Μαμάδες μαζί με τα βρέφη τους συμμετείχαν σε μια ασφαλή, οργανωμένη και βιωματική εμπειρία μέσα στο νερό, υπό την καθοδήγηση της πιστοποιημένης Baby Swimming Instructor Ιωάννας Τουλουμτζίδου και την επιβλεψή του πιστοποιημένου ναυαγοσώστη Κωνσταντίνου Βασιλόπουλου. 

Μέσα από το παιχνίδι και την κίνηση, μαμάδες και βρέφη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Baby Swimming και τα οφέλει του, να εξοικειωθούν με το υδάτινο περιβάλλον και να απολαύσουν πολύτιμες στιγμές σύνδεσης και αλληλεπίδρασης.

Στο τέλος της δράσης, όλες οι συμμετέχουσες παρέλαβαν ένα Wander Mamas tote bag, γεμάτο όμορφα δώρα από την Boutique Bebe και την ONE HUG, προσθέτοντας ακόμη μία ξεχωριστή πινελιά στη συνολική εμπειρία.

Η δράση υλοποιήθηκε με την πολύτιμη συνεργασία και υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ουσιαστικής πρωτοβουλίας για τις οικογένειες της πόλης.

Η Wander Mamas συνεχίζει να δημιουργεί δράσεις που φέρνουν πιο κοντά τις μαμάδες, ενισχύουν τη σύνδεση γονέα και παιδιού και προσφέρουν όμορφες, ασφαλείς και ποιοτικές εμπειρίες στις οικογένειες.
Το άρθρο Δωρεάν δράση Baby Swimming από τη Wander Mamas και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...