Τελευταία νέα
Μπελάδες για την Μπαρτσελόνα: Κλείνει ξανά το «Καμπ Νόου», κοντά στα 2,6 δισ. ευρώ τα χρέη του συλλόγου Reuters: Aπεσταλμένος του Πούτιν στις ΗΠΑ για συνομιλίες με την κυβέρνηση Τραμπ  Ισραήλ: Η εκλογική επιτροπή απέκλεισε από τις εκλογές του Οκτωβρίου τα δύο μεγαλύτερα αραβικά κόμματα Θάνατος Μαζωνάκη: Νοσηλεύτρια φέρεται να προειδοποίησε τη γιατρό, και εκείνη να επέμεινε στη διαδικασία Ο Παυλος Πολάκης “πυροβολεί” τον Αδωνι: «Είναι ντροπή για την χώρα – Καλούμε τον Μητσοτάκη να τον αποπέμψει» ΕΛ.Α.Σ.: Η Ελλάδα πρέπει να ανταγωνίζεται με γνώση, εξειδίκευση και τεχνολογία, όχι με χαμηλότερους μισθούς Ζελένσκι στον ΟΗΕ: Διατηρήστε τις κυρώσεις – Όταν η Ρωσία έχει λεφτά, λέει όχι στη διπλωματία Κάθε άλλο παρά σκέφτεται να αποσυρθεί ο 41χρονος Ρονάλντο: «Θα φτάσω τα 1.000 γκολ και θα κατακτήσω το Nations League» Μητσοτάκης σε ομογενείς των ΗΠΑ: «Θέλουμε την επόμενη εκλογή, για να αλλάξει η χώρα» Μωραΐτης για Σφακιανάκη: «Όταν ένας άνθρωπος έχει υποστηρίξει τη Χρυσή Αυγή, δεν μπορώ να το ξεχάσω» Θεώνη Κουφονικολάκου για εκλογές: Ή θα αυξηθεί το εισόδημα της πλειοψηφίας, ή θα συνεχιστεί το πάρτι των καρτέλ Φεστιβάλ ΚΝΕ: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η Μάγδα Φύσσα στην έκθεση για τους 200 της Καισαριανής [βίντεο]
Filathlos.gr

Εξετάζει τον Μπιρμάντσεβιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει δυναμικά την μεταγραφική αναζήτηση. Ο Ετιέν Καμαρά αναμένεται την Πέμπτη (18/06) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους πράσινους, ενώ υπάρχουν πολλές ανοικτές υποθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου εξτρέμ, Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς που ανήκει στην Σπάρτα Πράγας.
Ο Μπιρμάντσεβιτς είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως εξτρέμ (ύψος 1.79μ), κυρίως στα αριστερά. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Χετάφε, μετρώντας έξι συμμετοχές, ενώ συνολικά με την Σπάρτα έχει 37 γκολ και 21 ασίστ σε 109 αναμετρήσεις.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Παρτιζάν. Αγωνίστηκε δανεικός σε Ραντ και Τσουκαρίτσκι, η οποία τον απέκτησε ως ελεύθερο το 2019. Δύο χρόνια αργότερα αποκτήθηκε από την Μάλμε αντί 1.000.000 ευρώ, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 πωλήθηκε στην Τουλούζα αντί 4.1 εκατ. ευρώ.
Στην Σπάρτα ανήκει απ’ το καλοκαίρι του 2023, αρχικά ως δανεικός και στην συνέχεια με κανονική μεταγραφή και συνολικό κόστος 3.2 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του με την τσεχική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...