Τελευταία νέα
Τι προβλέπει η συμφωνία για τη Μονή Σινά Στον Άγιο Δημήτριο ο Μητσοτάκης- Τα συγχαρητήρια του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας για τη Μονή Σινά Γ. Γεραπετρίτης: “Σήμερα η Ελλάδα είναι πιο δυνατή από ποτέ” Τέμπη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των επιζώντων – «Την ώρα της σύγκρουσης κοιταζόμασταν με την Ελπίδα» Τεχνητή νοημοσύνη: Το Claude της Anthropic χάκαρε πλατφόρμα με προσωπικά δεδομένα ψηφοφόρων στη Τζόρτζια Κρήτη: Τέσσερις συλλήψεις Ισραηλινών σε πάρτι στην Ελούντα με ροζ κοκαΐνη Κυκλοφοριακό χάος ξανά στην Αττική: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα [βίντεο] Στον Αγιο Δημήτριο Μπραχαμίου ο Μητσοτάκης – Συζήτηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας για Μονή Σινά ΣΥΡΙΖΑ:Μια νέα σελίδα ανοίγει στη Σερβία, με τη σφραγίδα των κινημάτων και της νέας γενιάς Masdar: Μεγάλη εξαγορά φωτοβολταϊκού έργου στην Ελλάδα Νέα Αριστερά για Μητσοτάκη:Αν υπήρχε πρωτάθλημα αυτοαποθέωσης, θα σήκωνε το κύπελλο κάθε Κυριακή ΕΛΑΣ: Πόσους κτηνοτρόφους ακόμη πρέπει να χάσουμε για να αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της;
Money-tourism.gr

ΕΟΤ: Μειώνει τη δαπάνη για την ITTF Warsaw 2026 | Αμετάβλητο το πρόγραμμα για WTM, Philoxenia και IBTM

Σε 82.098,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, αναπροσαρμόζει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) τον προϋπολογισμό για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη διεθνή τουριστική έκθεση ITTF Warsaw 2026, έναντι αρχικά προϋπολογισθείσας δαπάνης 127.820 ευρώ.#money-grid-35365{list-style:none;margin:0;padding:0;overflow:hidden;}#money-grid-35365>li{float:left;width:49%;min-width:250px;list-style:none;margin:0 1% 1% 0;;padding:0;overflow:hidden;}#money-grid-35365>li.last{margin-right:0;}#money-grid-35365>li.last+li{clear:both;}@media only screen and (max-width:768px) {#money-grid-35365>li{width:100%;}}
Η απόφαση αφορά τροποποίηση του προϋπολογισμού και του προγράμματος συμμετοχής του ΕΟΤ στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις IMEX America, World Travel Market, Philoxenia, IBTM και ITTF Warsaw για το 2026.
Στα 82.098,30 ευρώ η νέα δαπάνη
Σύμφωνα με την απόφαση, η αρχικά προβλεπόμενη δαπάνη των 127.820 ευρώ για τη συμμετοχή του ΕΟΤ στην ITTF Warsaw 2026 μειώνεται στα 82.098,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί με περίπτερο τύπου shell scheme, γεγονός που σημαίνει ότι δεν απαιτείται η κατασκευή ειδικά διαμορφωμένου περιπτέρου.
Ο νέος προϋπολογισμός κατανέμεται σε 71.598,30 ευρώ για την ενοικίαση χώρου και τη διαμόρφωση του περιπτέρου, 10.000 ευρώ για λειτουργικά έξοδα και 500 ευρώ για τραπεζικά έξοδα.
Γιατί μειώνεται ο προϋπολογισμός
Η αναπροσαρμογή συνδέεται με την επιλογή του ΕΟΤ να συμμετάσχει στην έκθεση με έτοιμο περίπτερο shell scheme, για το οποίο δεν απαιτείται ειδική κατασκευή. Στην απόφαση αναφέρεται ότι η αλλαγή αυτή επιτρέπει την προσαρμογή του προϋπολογισμού στα πραγματικά δεδομένα και στις ανάγκες της συγκεκριμένης συμμετοχής.
Χωρίς αλλαγές στις υπόλοιπες εκθέσεις
Κατά τα λοιπά, παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη απόφαση για το πρόγραμμα συμμετοχής του ΕΟΤ στις διεθνείς εκθέσεις IMEX America, World Travel Market, Philoxenia, IBTM και ITTF Warsaw 2026. Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της διεθνούς προβολής του ελληνικού τουρισμού και του Σχεδίου Μάρκετινγκ Ελληνικού Τουρισμού 2025-2028.
Την απόφαση υπογράφει ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Ανδρέας Φιορεντίνος.

#money-grid-34887{list-style:none;margin:0;padding:0;overflow:hidden;}#money-grid-34887>li{float:left;width:49%;min-width:250px;list-style:none;margin:0 1% 1% 0;;padding:0;overflow:hidden;}#money-grid-34887>li.last{margin-right:0;}#money-grid-34887>li.last+li{clear:both;}@media only screen and (max-width:768px) {#money-grid-34887>li{width:100%;}}The post ΕΟΤ: Μειώνει τη δαπάνη για την ITTF Warsaw 2026 | Αμετάβλητο το πρόγραμμα για WTM, Philoxenia και IBTM appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...