Τελευταία νέα
Τον Ιανουάριο οι παραιτήσεις των ανεξάρτητων βουλευτών που πάνε ΕΛ.Α.Σ: Η μάχη για τα ψηφοδέλτια Μητσοτάκης: “Τα Γλυπτά του Παρθενώνα εκλάπησαν – Θα εντείνουμε τις διεκδικήσεις μας” Θάνατος Μαζωνάκη: Στο ΑΤ Κυψέλης ο δικηγόρος του για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου [βίντεο] Π. Μαρινάκης: Στο 100% η κρατική ενίσχυση για τις ζημιές στις κατοικίες στην Κρήτη Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: «Τώρα είναι η ώρα να ασκηθεί πίεση» Γαλλία: Ποιος είναι ο 19χρονος Ριάντ Ρανί, που έγινε η φωνή των μαθητικών κινητοποιήσεων  Μαρινάκης: Στο 100% η κρατική ενίσχυση για τις ζημιές στις κατοικίες στην Κρήτη Τουρκία: Σήμα Μπαχτσελί για πρόωρες εκλογές το 2028 με υποψήφιο τον Ερντογάν Ο προκλητικός χάρτης της «Μεγάλης Τουρκίας» στο μετρό της Κωνσταντινούπολης: Κύπρος, Θράκη, Ρόδος τουρκικά εδάφη Φωτιά στη Λαμία – Επιχειρούν και εναέρια μέσα Κ. Μητσοτάκης για Γλυπτά του Παρθενώνα: Θα συνεχίσουμε τις διεκδικήσεις – Είναι ζήτημα για την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα Υποχωρεί η μεγάλη φωτιά στο Σουφλί – Διπλασιάστηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Newsauto.gr

Επίσημο: Διακοπή συνεργασίας ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. με την Triumph

Τέλος εποχής για την Triumph στην Ελλάδα καθώς έπειτα από 33 χρόνια η ΗΛΙΟΦΙΛ δεν θα είναι ο αντιπρόσωπος της Triumph.

Το γνωρίζαμε πάνω από έναν μήνα τώρα, αλλά περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση για να το γνωστοποιήσουμε. Η ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με την Triumph Motorcycles Ltd, με ισχύ από τις 30 Ιουνίου 2026.

Το διαζύγιο από ότι φαίνεται πάντως δεν ήταν βελούδινο με την ελληνική εταιρεία να έχει παράπονα από τη στάση των Βρετανών. Η συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία μετρά συνολικά 33 χρόνια, ολοκληρώνεται χωρίς υπαιτιότητα της ίδιας. Όπως αναφέρεται, είχε αρχικά προταθεί από το εργοστάσιο παράταση της συνεργασίας έως το τέλος του έτους, με στόχο την ομαλή μετάβαση στον νέο εισαγωγέα.

Ωστόσο, η πρόταση αυτή δεν προχώρησε, καθώς δεν έγιναν αποδεκτές από την πλευρά του κατασκευαστή οι προϋποθέσεις που έθεσε η ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. για τη συνέχεια της συνεργασίας.

Η εταιρεία υπογραμμίζει ότι σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά λειτούργησε με πελατοκεντρική φιλοσοφία, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη των κατόχων μοτοσικλετών Triumph, τόσο κατά την αγορά όσο και στη μακροχρόνια χρήση τους.

Κάτι που είναι πραγματικότητα αφού όλα αυτά τα χρόνια η Triumph είχε συνδεθεί άρρηκτα στη χώρα μας με την ΗΛΙΟΦΙΛ. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η ΗΛΙΟΦΙΛ τα τελευταία δύο χρόνια είχε αναβαθμίσει πλήρως το δίκτυό της, με αποκορύφωμα τη νέα κάθετη μονάδα στην Αγία Παρασκευή που αποτέλεσε κόσμημα της εταιρείας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι θα συνεχίσει να εξυπηρετεί κανονικά τους πελάτες της μέχρι την ανάληψη της αντιπροσώπευσης από τη νέα εταιρεία που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το προσεχές διάστημα.

Όσο για τον νέο αντιπρόσωπο, αυτός αναμένεται να είναι ένας μεγάλος όμιλος που δραστηριοποιείται ήδη στον τομέα της μοτοσικλέτας με κορυφαία νούμερα πωλήσεων. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του νέου αντιπροσώπου της Triumph.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Υπάρχει θέμα πώλησης της Ducati από τον Όμιλο VW;

Θα δούμε WSBK στις Σέρρες;

Δώρα αξίας 1.500 ευρώ με κάθε νέα Ducati Multistrada V2

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...