Τελευταία νέα
Ουκρανία: Σοκ στο Κίεβο από τα ρωσικά πλήγματα στις γέφυρες του Δνείπερου Κρήτη: Βαρύς ο απολογισμός της κακοκαιρίας – Ανυπολόγιστες οι καταστροφές, δεκάδες πλημμυρισμένα σπίτια [εικόνες] Διακοπή κυκλοφορίας στην Αχαρνών λόγω ελέγχου ύποπτου αντικειμένου Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Οκτωβρίου ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία: Κούρσα υπερδυνάμεων για πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Σελήνη – «Καμπανάκι» για τους κινδύνους Ελλάδα – Γερμανία 0-0: Κρατά την πρώτη θέση και την πρόκριση στους «8» η εθνική Υεμένη: Αναφορές για εκρήξεις κοντά σε δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Άντεν Θάνατος Μαζωνάκη: Προποφόλη φέρεται να βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις – Τι ισχυριζόταν η γιατρός Ρωσικά drone χτυπούν σημαντικές γέφυρες του Κιέβου λίγο πριν φτάσει στην πόλη ο Γερμανός καγκελάριος Μερτς [βίντεο] «Λατρεία» για Άδωνι Γεωργιάδη στο Ίλιον: «Είσαι θεούλης» – «Δείτε πόση αγάπη μου έδειξε ο κόσμος» Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ηρωίδα οδηγός ταξί έσωσε οικογένεια με δύο παιδιά από βέβαιο πνιγμό [βίντεο] Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε για λίγο τα έδρανα και ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς – Τραγούδησε και χόρεψε το «Η ζωή είναι ένα δώρο»
Rednews.gr

Ερυθρόλευκος και πάλι ο Σάλιακας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Σάλιακα. Γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1996, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Εργοτέλη και σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, τον Ιανουάριο του 2013.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τους Νέους στη διοργάνωση του UEFA Youth League και ως βασικός πανηγύρισε μεγάλες νίκες στη διοργάνωση, απέναντι σε Juventus, Atletico de Madrid, Arsenal και Bayern Munich, ενώ έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (έξι συμμετοχές).

Το 2016 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Καρμιώτισσα της Κύπρου και το 2017 στον Κισσαμικό. Το 2019 συνέχισε την καριέρα του με μεταγραφή στον ΠΑΣ Λαμία και το 2020 στον ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι το 2022 όποτε και έφυγε από την Ελλάδα για την FC St. Pauli.

Στη Γερμανική ομάδα αγωνίστηκε ως βασικός τόσο στην άνοδο της ομάδας του τη σεζόν 2023-24, όσο και σε δύο αγωνιστικές περιόδους στην Bundesliga (2024-25, 2025-26), έχοντας συνολικά στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας 47 συμμετοχές με τρία γκολ και έξι ασίστ.

Μανώλη καλώς επέστρεψες στην οικογένεια του Ολυμπιακού!

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...