Τελευταία νέα
Gerd Ludwig στην «Εφ.Συν.»: «Η ραδιενέργεια ήταν παντού και πουθενά ταυτόχρονα» Κυψέλη: «Δεν θα πληρώσουμε το Μετρό με τις ζωές μας»: Μαζική διαμαρτυρία των κατοίκων για τις ζημιές στα κτήρια Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Συμμετείχε στην πορεία των κατοίκων της Κυψέλης για τα έργα του Μετρό Χρ. Τριαντόπουλος κατά Καρυστιανού: «Χυδαίο ψεύδος» ο ισχυρισμός για «κρέατα προς μεταφορά» Π. Λαφαζάνης(ΔΗ.Κ.Ε.Α.) : Άμεση καθιέρωση Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) και Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων για τον κατώτατο μισθό Τριαντόπουλος κατά Καρυστιανού: Η ανοχή στις συκοφαντίες έχει και τα όριά της Κυψέλη: Μεγάλη πορεία για τα έργα του Μετρό – «Όχι στον τρομοπόντικα, πλήρης αποκατάσταση» [βίντεο] Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη Ισπανία: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους για τη στεγαστική κρίση – Ο Σάντσεθ εξετάζει πρόωρες εκλογές [εικόνες – βίντεο] Βίκτορ Σανέγεφ: Γεννήτορας έκστασης! Ζαπορίζια: Ουκρανικοί βομβαρδισμοί κατέστρεψαν τον εξωτερικό εξοπλισμό τροφοδοσίας στον πυρηνικό σταθμό ΗΠΑ: Παραιτείται ο επικεφαλής της σωφρονιστικής διοίκησης του Τενεσί μετά την αποτυχημένη εκτέλεση της Κρίστα Πάικ
Basket.gr

Ευρωμπάσκετ U20: Ο πρώτος τελικός

Η Εθνική Νέων Ανδρών θα αγωνιστεί σήμερα (15/7, 19.00) στον πρώτο «τελικό» του Ευρωμπάσκετ U20. Στην Αρένα Στόζιτσε στην Σλοβενία αντιμετωπίζει το Ισραήλ στη φάση των 16 για μια θέση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα βρέθηκε στη φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών με μία νίκη επί του Βελγίου και δύο ήττες από την Κροατία και την Ισπανία. Το Ισραήλ τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Δ’ Ομίλου με μία ήττα από την οικοδέσποινα Σλοβενία και δύο νίκες επί της Ρουμανίας και της Τσεχίας.

Ο Γιώργος Καραμαλέγκος, συνεργάτης του Κώστα Παπαδόπουλο στο τεχνικό επιτελείο της ελληνικής ομάδας αναφέρθηκε στον σημερινό αντίπαλο της Εθνικής Νέων Ανδρών: «Τα παιχνίδια των ομίλων τελείωσαν, έχουμε μπει στο φάση των νοκ άουτ. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς και θα μπούμε στο γήπεδο να πάρουμε και να δώσουμε το 100%. Το Ισραήλ ως τακτική χρησιμοποιεί τρόπους για να μπερδέψει τον αντίπαλο να τον βγάλει εκτός ροής. Είμαστε έτοιμοι για αυτό  και θα ανταπεξέλθουμε. Καλούμαστε να σταματήσουμε την καλή κυκλοφορία της μπάλας που έχουν και να πάμε σε παιχνίδι απομόνωσης. Είναι πολύ σημαντικό το ποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι και ποιος θα μπει στο γήπεδο με μεγαλύτερη αυταπάρνηση για να πάρει το αποτέλεσμα και τη νίκη που οδηγεί στους οχτώ».

Φάση των 16

14.00 Ισπανία-Ρουμανία

14.30 Γαλλία-Πολωνία

16.30 Γερμανία-Λετονία

17.00 Κροατία-Τσεχία

19.00 Ισραήλ-Ελλάδα

19.30 Σλοβενία-Βέλγιο

21.30 Σερβία-Ιταλία

22.00 Λιθουανία-Τουρκία

*Μπορείτε να δείτε τους αγώνες στο κανάλι YouTube της FIBA. Υπάρχει συνδρομή για τα Ευρωμπάσκετ U20 και U18.
Το άρθρο Ευρωμπάσκετ U20: Ο πρώτος τελικός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...