Τελευταία νέα
Περιοδεία Μητσοτάκη στον Ασπρόπυργο και μήνυμα συνεργασίας με την Αυτοδιοίκηση: «Εδώ γίνεται καλή δουλειά» – Η ατάκα για τη γιορτή του Νίσυρος: Προσάραξη ιστιοφόρου με τέσσερις επιβαίνοντες – Επιχείρηση του Λιμενικού Θεσσαλονίκη: Αναβολή στη δίκη για τη καθυστερημένη διάγνωση καρκίνου που κατήγγειλε αστυνομικός Πέθανε η Έλσα Γαλανίδου-Μπαλφούσια, η σπουδαία λαογράφος που αφιέρωσε τη ζωή της στον ποντιακό ελληνισμό Στο 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου ξεναγήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης Η αισιοδοξία του Γεραπετρίτη δεν περνά από το Ορμούζ: Διαβεβαιώσεις για Τουρκία και καλώδιο, αλλά η πραγματικότητα επιμένει Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε φωτιά στα μηχανάκια της τηλεθέασης κατά τη συνέντευξη στον Σκάι Τεχνητή Νοημοσύνη: H Anthropic προειδοποιεί για «υπαρξιακούς κινδύνους για την ανθρωπότητα» Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή από την Καβάλα Με την ψυχή στο στόμα Ν. Ρωμανός: Δεν έχουμε τα λεφτόδεντρα της αντιπολίτευσης – Τα μέτρα για τα καύσιμα θα επικαιροποιούνται ανάλογα με τις τιμές Στις 1,3 μονάδες η διαφορά ΕΛ.ΑΣ. – ΠΑΣΟΚ: Τι καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Interview
Indicator.gr

Ζ. Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Παριστάνει ότι ξέρει αγγλικά

«Πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ στο στόχαστρό της μπήκε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας πως «είναι υποχείριο της Διαμαντοπούλου».
«Παριστάνει ότι ξέρει αγγλικά, πηγαίνει στις ΗΠΑ και μας κάνουν ρεζίλι, έχει υπεύθυνο οικονομικών που δεν ξέρει πολλαπλασιασμό και έκανε διαίρεση», σχολίασε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στα «Παραπολιτικά 90,1» για τον πρώην πρωθυπουργό.
«Ο Τσίπρας δεν έβγαζε άχνα και τον βγάζουν δημοσκοπικά δεύτερο. Όταν όλοι φανταζόσασταν το 2012 ότι ο δικομματισμός θα πάρει 80% και έλεγα ότι δεν θα πάρει 50%, βγήκα αληθινή. Και το 2015 όταν όλοι έλεγαν πως θα βγει το «Ναι», εγώ έλεγα «Όχι» που «επιθυμούσα να βγει 70% και εκτιμούσα ότι θα βγει 60%».
Για τον κ. Ανδρουλάκη είπε: «Οι δημοσιογράφοι του έκαναν μεγάλο bullying πως είναι “ουρά της Κωνσταντοπούλου” και έβαλε το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει με επιστολική ψήφο την προηγούμενη εβδομάδα με 91% να γίνει άρση ασυλίας σε εμένα για μηνύσεις αστυνομικών και δικαστών κατ’εντολή Φλωρίδη και Μητσοτάκη για τη δράση μου έναντι του εγκλήματος των Τεμπών.
Είναι ντροπή, ο Ανδρουλάκης θέλησε να είναι υποχείριο της Διαμαντοπούλου (που έχει ανοικτή γραμμή με τον Φλωρίδη) και του Βενιζέλου, που θα τον πετάξουν από το τρένο. Λυπάμαι πάρα πολύ από αυτή τη στάση του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει μικρόνοια ότι ο κόσμος θέλει ξανά δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, θα φάνε τα μούτρα τους.
Για το εκλογικό ακροατήριο της Πλεύσης Ελευθερίας: «Εγώ δεν βάζω τους ανθρώπους σε μαντριά, δεξαμενές. Υπάρχει τεράστια ρευστότητα, απεγκλωβίσαμε τον κόσμο από όλα τα αδιέξοδα. Το σύνθημά μας είναι «Η Πλεύση είναι η λύση». Για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση, αυτό είναι ρεαλισμός. Δεν είναι ρεαλισμός να μην περιμένεις τίποτα και να έχεις όλους τους κηφήνες. Εγώ τους ενοχλώ στη Βουλή».
The post Ζ. Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Παριστάνει ότι ξέρει αγγλικά appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...