Τελευταία νέα
Δόμνα Μιχαηλίδου για τις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;» Κυψέλη: Κραυγή αγωνίας από κατοίκους για τα σπίτια τους – Τι απαντά η Ελληνικό Μετρό [βίντεο] Αναστέλλεται το πρόστιμο 120 εκ. της Κομισιόν στην Χ μετά από δεσμεύσεις της εταιρίας Τραγωδία στα Πατήσια: Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο διαμέρισμα – Είχε ειδοποιηθεί η οικιακή βοηθός Βαλένθια: Κτίριο κατέρρευσε μόλις δύο λεπτά αφού εκκενώθηκε – Έντρομοι οι ένοικοι έτρεξαν να σωθούν [βίντεο] Φονική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο: Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ο μισθωτής του βυτιοφόρου Οι πράκτορες της ICE δολοφονούν, ο Τραμπ ζητά να συνεχίσουν να ενεργούν με… οξυδέρκεια Μελέτη στο Nature: «Πνίγεται» στη σκόνη η Νότια Ευρώπη – Στις πλέον επιβαρυμένες χώρες η Ελλάδα, λένε ερευνητές BBC: Μια φωτογραφία άλλαξε τα πάντα για το ελληνικό «νησί του Διαβόλου» με το σκοτεινό παρελθόν Βρετανία: Με χειροκροτήματα η τελευταία ομιλία του Κιρ Στάρμερ – «Αυτό είναι το τέλος της πολιτικής μου διαδρομής» [βίντεο] Ο Πολάκης επέστρεψε στον ΣΥΡΙΖΑ με επίθεση σε Φάμελλο: Επίδειξη μικρότητας και αναξιοπρέπειας Πυρκαγιά στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής – Επιχειρούν 7 εναέρια μέσα
Iskra.gr

Ζουρλομανδύας στον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ με ”ευθύνη” των μνημονιακών Πολάκη-Δούρο-Παπά-”Μαέστρος” ο νεοδεξιός Τσίπρας με το ”μιντιακό” συνονθύλευμα ΕΛ.ΑΣ

Παραληρήματα του αρχιδελφίνου Πολάκη για την διεκδίκηση της ηγεσίας ενός πολιτικού πτώματος , τουΣΥΡΙΖΑ που και ο ίδιος με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα και όλη την μνημονιακή πολιτική ”συμμορία” κατέστρεψαν και κατάντησαν κακόγουστο πολιτικό ανέκδοτο ! 
Κ.Μ.

«Μπαρούτι» μυρίζει η επικείμενη εκλογική μάχη για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη να ανεβάζει κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης και να επιτίθεται στην Ρένα Δούρου που προανήγγειλε ότι θα θέσει υποψηφιότητα στις εσωκομματικές εκλογές.

Το ενωτικό κλίμα που επικράτησε τη Δευτέρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι κράτησε μόλις μια ημέρα και η συρρικνωμένη από τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις Κουμουνδούρου φαίνεται να οδηγείται σε άλλη μια ακραία σύγκρουση.
Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί ήταν η τοποθέτηση του υποψήφιου για την ηγεσία Παύλου Πολάκη ο οποίος καταλόγισε στην Ρένα Δούρου ότι αντίθετα με εκείνον δεν μπορεί να βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. «Σας ακούγεται παράξενο που με λέτε υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ; Ξέρετε πολλούς καλύτερους;» είπε ακόμη ανεβάζοντας αισθητά τους τόνους.

Γιαννούλης: Τη σοβαρότητα την ανακτάς με κουβέντες που δεν υποτιμούν

Στο μεταξύ ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Χρήστος Γιαννούλης απάντησε σε έντονο ύφος στον κ. Πολάκη ο οποίος χαρακτήρισε «κακομοιριά» την προαναγγελία του ότι θα αποχωρήσει εάν εκλεγεί εκείνος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Κακομοιριά είναι να προεξοφλείς ότι εσύ είσαι και κανένας άλλος δεν είναι. Κακομοιριά είναι να είσαι μέσα στον πυρήνα όλων όσων προβλημάτων προκλήθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κακομοιριά είναι να συμμετέχεις σε ιερατεία με πρόσωπα, που στη συνέχεια τα καταγγέλλεις και ζητάς συγνώμη για την στήριξη και την ολόθερμη συμπαράστασή σου» είπε υπενθυμίζοντας την ένθερμη υποστήριξη του κ. Πολάκη στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του 2023.
Σήμερα η εκλογή Γραμματέα ΚΟ – Συζητήσεις για τον χρόνο εκλογής προέδρου

 

Η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει ουσιαστικά σήμερα στις 13:00 στην αίθουσα 223 της Βουλής με την ανάδειξη Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να στηριχθεί ομόφωνα ο Γιάννης Αμανατίδης ο οποίος στη συνέχεια θα ανακοινώσει με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής την επανένταξη του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ. Στην ψηφοφορία αναμένεται να συμμετάσχουν 7 βουλευτές οι οποίοι θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνουν στο κόμμα.
Το Σάββατο θα εκλεγεί νέος Γραμματέας από την Κεντρική Επιτροπή. Υποψήφιοι θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Παππάς που δηλώνει ότι τάσσεται υπέρ ενός μοντέλου συλλογικής ηγεσίας και ο Γιάννης Μπουλέκος.

Η εκλογή του νέου προέδρου της ΚΟ, ο οποίος θα είναι στην πράξη και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποκλείεται, πάντως, να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με στόχο να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο σχετικά με τις ανεξαρτητοποιήσεις και παραιτήσεις βουλευτών. Υπενθυμίζεται ότι χθες ανεξαρτητοποιήθηκαν τρεις βουλευτές (Παναγιωτόπουλος, Γαβρήλος και Ψυχογιός) ενώ τις προηγούμενες μέρες είχαν αποχωρήσει οι Κατερίνα Νοτοπούλου και Γιώργος Καραμέρος. Επίσης την παραίτησή του και από την βουλευτική έδρα έχει προαναγγείλει ο Συμεών Κεδίκογλου. Το κύμα ανεξαρτητοποιήσεων αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.

The post Ζουρλομανδύας στον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ με ”ευθύνη” των μνημονιακών Πολάκη-Δούρο-Παπά-”Μαέστρος” ο νεοδεξιός Τσίπρας με το ”μιντιακό” συνονθύλευμα ΕΛ.ΑΣ appeared first on iskra.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...