Τελευταία νέα
Μηχανική βλάβη σε «δελφίνι» – Επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι του Πειραιά Ε.Ε.: Μπρα ντε φερ για τον προϋπολογισμό στη Σύνοδο Κορυφής – Διαφωνίες για την ιρλανδική πρόταση Πειραιάς: Βρέθηκε τμήμα όλμου κατά τη διάρκεια εργασιών – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Προβάδισμα για τη ΔΕΘ ο AKTOR ΕΛ.Α.Σ: Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις αποσπάσεις Καιρός: Έρχεται νέα κακοκαιρία στη χώρα με κρύο, βροχές και καταιγίδες – Η προειδοποίηση Μαρουσάκη Βουλή: Στην Ολομέλεια η συζήτηση του ν/σ για τον Κώδικα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών Η ΕΛΑΣ βάζει στο επίκεντρο το κόστος στο ράφι και τον έλεγχο της αγοράς – «Τώρα μιλάμε για την ακρίβεια» Σκληρή απάντηση των 13 Ανεξάρτητων βουλευτών στο τελεσίγραφο: Η Κουμουνδούρου έχει περάσει ανοιχτά στο αντι-Τσίπρας μέτωπο και θυμίζει Ομάδα Αλήθειας Νο2 Α. Σκέρτσος: Κρατάμε την κοινωνία όρθια απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις ΕΛ.Α.Σ: Τρία βίντεο για τις τιμές στα τρόφιμα-“Τώρα μιλάμε για την ακρίβεια” Ρωσία: Συνελήφθη Σουηδός που κατηγορείται ότι σχεδίαζε επιθέσεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Efsyn.gr

Ηράκλειο: Σχολικό λεωφορείο με παιδιά έγειρε σε στενό δρόμο – «Είχα προειδοποιήσει», λέει ο οδηγός

Σχολικό λεωφορείο έγειρε προς την άκρη ενός στενού δρόμου και ακινητοποιήθηκε, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στον Δήμο Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Οπως αναφέρει το neakriti.gr, στο όχημα επέβαιναν πέντε με έξι μαθητές ενώ ο οδηγός κατευθυνόταν προς το επόμενο σημείο παραλαβής, προκειμένου να επιβιβαστούν και άλλα παιδιά. Οι μαθητές που ήταν στο λεωφορείο είναι καλά στην υγεία τους,
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του πρωινού σχολικού δρομολογίου, σε δρόμο λίγο πριν από το Πανεπιστήμιο, από τον οποίο διέρχεται καθημερινά το λεωφορείο που μεταφέρει παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο στο Τσαλικάκι.
Το σχολικό λεωφορείο πήρε κλίση προς την άκρη του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει την πορεία του.  Ο οδηγός μάλιστα αναφέρει πως το πρόβλημα στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου ήταν γνωστό εδώ και καιρό.
Ο ίδιος εξηγεί πως είχε απευθυνθεί επανειλημμένα στις αρμόδιες υπηρεσίες και στη δημοτική αρχή, επισημαίνοντας το κίνδυνο στο σημείο, παρόλα αυτά δεν είχε πραγματοποιηθεί παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Στην περιοχή όπου σημειώθηκε το ατύχημα μετέβη και ο Φάνης Κοκκινάκης, αντιδήμαρχος του Δήμου Μαλεβιζίου,  ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός είχε επικοινωνήσει με τον Δήμο για τις δυσκολίες που παρουσιάζει το συγκεκριμένο σημείο.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Κοκκινάκης, η δυνατότητα άμεσης παρέμβασης για το κλάδεμα του δέντρου είχε περιοριστεί εξαιτίας ζητήματος που σχετίζεται με την ιδιοκτησία.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...