Τελευταία νέα
WSJ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επιβάλλουν κυρώσεις στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με τον Τραμπ να συναντηθούμε στη Νέα Υόρκη» Μυστήριο στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή γυναίκα σε ποδηλατόδρομο – Κοντά της τραυματισμένος άνδρας Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3: Ο Δικέφαλος άντεξε στην ατυχία και έφυγε με νίκη από το Αγρίνιο Βουλιαγμένη: Τι υποστηρίζει ο 76χρονος για τον καβγά και τον θάνατο του 82χρονου – «Ήταν η κακιά στιγμή» Κωνσταντοπούλου: Σφοδρή κριτική κατά πάντων, πλην Καρυστιανού Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Διακοπή κυκλοφορίας στον Προαστιακό – Ταλαιπωρία για 145 επιβάτες Εκλογές στη Ρωσία – Προς άνετη νίκη το κόμμα Πούτιν: 57,5% δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις ΣΥΡΙΖΑ για Γερμανία: Η Αριστερά στο Βερολίνο ύψωσε τείχος στους φασίστες του AfD Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Συντονιστικών Επιτροπών της ΕΛ.ΑΣ ανά περιφέρεια Γερμανία: Η Βάιντελ καλεί τη CDU να εγκαταλείψει το «τείχος προστασίας» απέναντι στην AfD Καρυστιανού: Υπερασπίστηκε και τον πολιτισμό και την “κβαντική ιατρική”
Filathlos.gr

Η αδελφή του Χουάντσο έχει κάνει τατουάζ ένα τριφύλλι (ΦΩΤΟ)

Η οικογένεια Ερνανγκόμεθ είναι αμιγώς μπασκετική… Ο Χουάντσο αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, ο Γουίλι ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά την Μπαρτσελόνα, ενώ η Άντρεα την περσινή σεζόν ήταν στην Θέλτα Ζόρκα.
Η 26χρονη φόργουορντ αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και σε μία από τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram φάνηκε το ένα από δύο τατουάζ που έχει σε εμφανές σημείο το σώματός της, το οποίο παραπέμπει στον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για ένα τριφύλλι που έχει στο αριστερό της χέρι.
Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο σχέδιο δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με την τωρινή ομάδα του αδελφού της, καθώς το έχει τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2023.
Λίγους μήνες δηλαδή μετά την άφιξη του Χουάντσο στην Ελλάδα και πριν δημιουργηθεί αυτό το μεγάλο δέσιμό του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...