Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ για φωτιά στο Ωραιόκαστρο: «Η Πολιτική Προστασία δεν μπορεί να εξαντλείται στη διαχείριση της κρίσης» Νετανιάχου: Χριστιανικά χωριά του Λιβάνου ζήτησαν να «προσαρτηθούν» στο Ισραήλ Ρώσοι φαρσέρ για Ντόκο: “Ένα email και λίγο μακιγιάζ μας αρκούσαν” – Αιχμές για τα πρωτόκολλα εθνικής ασφάλειας της Ελλάδας Μαρινάκης για Σαμαρά: Ανήμερα της επετείου του δημοψηφίσματος έκανε βίντεο εναντίον της ΝΔ Συνάντηση του ΠΑΣΟΚ με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας στη Βουλή Πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο: Αμείλικτα τα ερωτήματα προς την Περιφέρεια για το τοξικό νέφος Μαρινάκης για Σαμαρά: ”Επέλεξε να κάνει ένα βίντεο εναντίον της παράταξης” ΕΛ.Α.Σ. κατά κυβέρνησης για την υπόθεση Ντόκου: «Η χώρα έγινε περίγελος από μια τηλεφωνική φάρσα» Ο Θάνος Ντόκος και το τριψήφιο που θα χτυπήσει τρεις τη νύχτα Μαρινάκης κατά Σαμαρά: «Αντί να κάνει βίντεο για το διχαστικό δημοψήφισμα του 2015, επέλεξε να κάνει εναντίον της παράταξης» Ο Δημήτρης Λογοθέτης στην «Εφ.Συν.»: «Η λογοτεχνία τρόμου ήταν πάντοτε πολιτική» ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε για ακόμη μία φορά τον δρόμο του διχασμού
Tennis24.gr

Η Αλεξανδρούπολη έπαιξε street tennis

Μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στο τένις στήθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη, με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης να διοργανώνει το πρώτο “Street Tennis” της πόλης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια Αλεξανδρούπολης 2026.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εμβληματικό χώρο του Φάρου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του τένις μέσα από μια ανοιχτή και διαδραστική δράση.
Δεκάδες παιδιά δοκίμασαν mini tennis
Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, με δεκάδες παιδιά να συμμετέχουν σε δραστηριότητες mini tennis υπό την καθοδήγηση προπονητών, αθλητών και μελών του δραστήριου Ομίλου. Μέσα από παιχνίδι και διασκεδαστικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες γνώρισαν βασικές τεχνικές του αθλήματος και ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο του τένις.
Η πλατεία του Φάρου μετατράπηκε σε έναν ανοιχτό χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας, με την εκδήλωση να πλαισιώνεται από διάφορες παράλληλες δράσεις και κεράσματα για τον κόσμο.
Οι μαθητές της ΕΠΑΣ Αλεξανδρούπολης – ΔΥΠΑ προσέφεραν γλυκά εδέσματα στους παρευρισκόμενους, ενώ τα Σούπερ Μάρκετ Γκουτζέλης φρόντισαν για την παροχή εμφιαλωμένων νερών καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.

Μια δράση εξωστρέφειας για το τένις
Το πρώτο “Street Tennis” αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία εξωστρέφειας για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης, με βασικό στόχο να φέρει το τένις πιο κοντά στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στα παιδιά.
Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού επιβεβαίωσε τη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει το άθλημα στην περιοχή μέσα από ανοιχτές δράσεις και εκδηλώσεις προσβάσιμες σε όλους.
Ο Όμιλος ευχαρίστησε θερμά όσους συμμετείχαν και στήριξαν την εκδήλωση, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας Ιωάννη Ναϊτίδη και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Εύα Βαλασίδου για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της δράσης.
The post Η Αλεξανδρούπολη έπαιξε street tennis appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...