Τελευταία νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 18 Αυγούστου Δισεκατομμύρια για τη στέγη, αλλά χωρίς ορατή λύση στο στεγαστικό Μέχρι το Μαξίμου έφτασαν οι φήμες για αλλαγή ηγεσίας Κύπελλο Ελλάδας: Ποιες ομάδες που πέρασαν στη League Phase [βίντεο] Γάζα: Παλαιστίνιοι κατακρίνουν τη στάση των ΗΠΑ – «Δίνουν το ελεύθερο στον Νετανιάχου να συνεχίσει τους βομβαρδισμούς» Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Καρπενήσι Ανακοίνωσε Αριάγκα η ΑΕΚ: Ποιος είναι ο 28χρονος χαφ από την Ονδούρα Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Τι κατέθεσαν οι πιλότοι – «Δεν είχαμε οπτική επαφή, νομίζαμε ότι πέσαμε σε καλώδια» Μητσοτάκης και πυρκαγιές: 4,5 εκατ. στρέμματα καμένα και οι υποσχέσεις που έμειναν στα χαρτιά Euronews: Οι Βρυξέλλες παρακολουθούν τα UFO από το 2023 Νέο «άκυρο» από το Ανώτατο Δικαστήριο σε προσφυγή του Τραμπ κατά της καταβολής αποζημίωσης για σεξουαλική επίθεση Μετά την πώληση Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ πήρε 17χρονο Έλληνα από τη Ντόρτμουντ
Tennis24.gr

Η ΑΝΤΡΕΕΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ” ΤΟΥ ROLAND GARROS! (vids)

H 19χρονη Μίρα Αντρέεβα ολοκλήρωσε δύο απίθανες εβδομάδες στο Παρίσι κατακτώντας τον πρώτο major τίτλο στην καριέρα της
Στον τελικό του Σαββάτου (6/6) η Ρωσίδα και Νο8 του κόσμου, χρειάστηκε μία ώρα και 22 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Πολωνής qualifier (Νο114) Μάγια Χφαλίνσκα, με 6-3, 6-2 και σε ηλικία 19 ετών και 25 ημερών έγινε η τέταρτη νεαρότερη τενίστρια που κατακτά το Παρίσι, μετά τις: Σέλες (1990), Σάντσεζ Βικάριο (1989) και Γκραφ (1987).
Από τη μεριά της η Χφαλίνσκα έκανε μια αδιανόητη προσπάθεια, ξεκινώντας από τα προκριματικά, παραχωρώντας σε όλο το τουρνουά μόλις τρία games, τα δύο στον τελικό και το άλλο στην αναμέτρηση με τη Μαρία Σάκκαρη.
Με τις συνθήκες να μην είναι για άλλη μία μέρα καλές, με τον δυνατό αέρα να κάνει την εμφάνισή του στο Phillipe Chatrier, οι δύο φιναλίστ ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, ειδικά από τη θέση του σερβίς. 
Αυτή που ταλαιπωρήθηκε λιγότερο, ήταν η Αντρέεβα, η οποία ήταν άκρως επιθετική από τον πρώτο πόντο (25-10 winners), πιέζοντας αφόρητα το σερβίς της Πολωνής που δεν μπορούσε με τη σειρά της να βρει λύσεις. 
Ο τελικός ξεκίνησε με τις δύο παίκτριες να έχουν από δύο break (2-2), με Χφαλίνσκα να προηγείται με 3-2. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν τέσσερα διαδοχικά games από την Αντρέεβα, με τη Ρωσίδα να παίρνει το προβάδισμα με 1-0.
Στο δεύτερο σκέλος η Αντρέεβα ήταν καταιγιστική παίρνοντας τα πρώτα πέντε games (5-0). Η Χφαλίνσκα συνέχισε να παλεύει και κερδίζοντας τα επόμενα δύο games μειώσε σε 5-2, δεχόμενη ωστόσο ακόμη ένα break το οποίο σφράγισε τον τίτλο για την Αντρέεβα. 
Από τη Δευτέρα (8/6) η Αντρέεβα θα επιστρέψει στο Νο6 του κόσμου, κερδίζοντας δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ η απίστευτη Χφαλίνσκα θα βρεθεί στο Νο21(!) κερδίζοντας από την τεράστια πορεία της στο Παρίσι, 93 θέσεις! 
 
The post Η ΑΝΤΡΕΕΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ” ΤΟΥ ROLAND GARROS! (vids) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...