Τελευταία νέα
Ο δεινόσαυρος που έτρωγε μόνο φρούτα – Ανακαλύφθηκε η «όρνιθα της κόλασης», το πρώτο καρποφάγο είδος Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Ζαν Μοντέρο: Μπήκε χειρουργείο – Νοκ άουτ για έξι μήνες Μητσοτάκης για φρεγάτα «Νέαρχος»: «Η χώρα πιο ασφαλής από ποτέ – Κάθε ευρώ από το υστέρημα των Ελλήνων πιάνει τόπο» ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 2 έως 6 Νοεμβρίου Παυλόπουλος για υποκλοπές και κράτος δικαίου: Ήρθε ο καιρός να υπερασπιστούμε την ποιότητα της Δημοκρατίας μας Live ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue 2026 στο Μπαχρέιν Αττική: Άρπαζαν χρήματα και χρυσαφικά με πρόσχημα διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος – Τέσσερις συλλήψεις «Κερδίσατε ένα κλικ στην χυδαιότητα!»: Οργή Ράντου για την ΑΙ εικόνα με «τον Παπακωνσταντίνου στο νοσοκομείο» ΕΛ.Α.Σ: Η απόσυρση του άρθρου 23 δεν σβήνει τις κυβερνητικές ευθύνες Χανιά: Επίσκεψη του Ά. Γεωργιάδη – Σύσκεψη στο νοσοκομείο της πόλης Αποσύρει η κυβέρνηση το άρθρο 23 για τους πλειστηριασμούς μετά τις αντιδράσεις – «Άτακτη φυγή» καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ Θηβαίος: Είχα καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, μου είχε πει «Τιμή μας που έρχεστε στο πανεπιστήμιο» [βίντεο]
Efsyn.gr

Η Δούρου απαντά σε Πολάκη: «Θα είμαι υποψήφια για την προεδρία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι έτοιμη να τσαλακωθώ»

Απάντηση στον Παύλο Πολάκη επεφύλασσε η Ρένα Δούρου, καθώς διαρροή από το περιβάλλον του βουλευτή Χανίων ήθελε την οικειοθελή της αποχώρηση από την υποψηφιότητα για την ηγεσία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο Mega, η Ρένα Δούρου ανέφερε αρχικά πως «δεν απαντώ σε κύκλους».
Ενώ, όσον αφορά στην υποψηφιότητα που έθεσε, απάντησε πως δεν αυτοπροτάθηκε για την Κ.Ο. «Αυτό προέκυψε σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση για τον ΣΥΡΙΖΑ, για του αριστερούς, για την Αριστερά», είπε και πρόσθεσε πως «ανταποκρίνομαι σε μία ανάγκη».
«Είμαστε σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο. Είμαι έτοιμη να τσαλακωθώ, να βάλω μπροστά το συλλογικό. Το 2014 δεν αυτοπροτάθηκα για την Περιφέρεια Αττικής, μια υποψηφιότητα που αρνούνταν να αναλάβουν όλοι. Παραιτήθηκα από την κοινοβουλευτική μου έδρα, ενώ μπορούσα να μην το κάνω και για πρώτη φορά πετύχαμε μια νίκη της Αριστεράς στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της πατρίδας», σημειώσε.
Κατέληξε, επαναλαμβάνοντας πως θα είναι υποψήφια για την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ «η οποία συνεχώς αλλάζει», αναφερόμενη στις συνεχείς παραιτήσεις βουλευτών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...