Τελευταία νέα
Δούρου: Η χώρα μας πορεύεται χωρίς καθαρή εθνική στρατηγική «Θέσεις Διαλόγου για την ίδρυση Πολιτικής Κίνησης: Για μια Νέα Ενωτική και Ανατρεπτική Αριστερά» Μητσοτάκης σε επενδυτές στη Νέα Υόρκη: Η Ελλάδα δανείζεται φθηνότερα από χώρες της G7 Ερντογάν: «Η Τουρκία δεν είναι εχθρός της Ελλάδας, αλλά γείτονας και σύμμαχος στο ΝΑΤΟ» ΕΛ.Α.Σ: Τηλεδιάσκεψη Χατζηγιαννάκη με τις Συντονιστικές Επιτροπές: «Στήνουμε μια ομάδα για να φέρουμε την αλλαγή» Επιστολή προς την Εφορεία αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης: Μη στρώνετε τραπέζι στο Γεντί Κουλέ! Άγρια κόντρα Σχοινά με Δουδωνή για «Οξφόρδη» και «Βρυξέλλες» – Αποστάσεις του Υπουργού από προκατόχους του Δηλώσεις φιλίας και συνεργασίας στη συνάντηση Τραμπ με Σι: Τα πρώτα μηνύματα για εμπόριο και τεχνητή νοημοσύνη ΕΛΑΣ – Τηλεδιάσκεψη Χατζηγιαννάκη με τις Συντονιστικές: «Σηκώνουμε τα μανίκια, η δουλειά ξεκίνησε» [βίντεο] Γιατί η ΑΕΚ θα μείνει μια εβδομάδα στην Αγγλία – Αναβάλλεται το ματς με τον Ατρόμητο Ερντογάν για Ελλάδα: Είμαστε γείτονες και σύμμαχοι, όχι εχθροί “Βόμβα” Συρίγου για συνεργασία της ΝΔ με Σαμαρά ή Βελόπουλο: «Το κρίσιμο είναι να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη»
Tennis24.gr

Η Κλάρα Τάουσον στο Athens Open

Η 23χρονη Δανή, Κλάρα Τάουσον (Νο23) θα αγωνιστεί στο WTA 250 Athens Open, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (17/6). Η πρώην Νο12 του κόσμου, με τους τρεις τίτλους στην καριέρα της, είνα αναμφίβολα μια πολύ δυνατή παρουσία για το τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας το διάστημα 13-19 Ιουλίου 
 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanda Pharmaceuticals Athens Open (@athensopen)

H Τάουσον, η οποία έκανε μια εξαιρετική χρονιά το 2025 κερδίζοντας παίκτριες όπως η Αρίνα Σαμπαλένκα (Ντουμπάι), Ίγκα Σφιόντεκ (Μοντρεάλ) και Έλενα Ριμπάκινα (Wimbledon), ταλαιπωρήθηκε φέτος από ένα χρόνιο πρόβλημα στη μέση, όπως δήλωσε και η ίδια. 
«Έχω δύο δισκοκήλες στη μέση μου. Είναι κάτι χρόνιο, θα μπορούσε κανείς να πει, και πρέπει να προπονηθείς για να το ξεπεράσεις. Όμως δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όταν πρέπει να παίζεις πολλά τουρνουά και να περνάς πολλές ώρες στο γυμναστήριο».
Η Δανή τενίστρια παραδέχθηκε ότι το πρόβλημα τη συνοδεύει εδώ και αρκετό διάστημα, ωστόσο αισθάνεται πως έχει καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση σε ψυχολογικό επίπεδο.
«Αυτό είναι που με ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, αλλά νιώθω ότι έχω βγει από την άλλη πλευρά ψυχολογικά. Είμαι έτοιμη να προσπαθήσω ξανά, παρότι εξακολουθώ να αντιμετωπίζω τα προβλήματα που έχω τώρα».
Παρά τις δυσκολίες, η Τάουσον δείχνει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τους τραυματισμούς και να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Τελευταία της νίκη ήταν στο φετινό Indian Wells, κόντρα στη Γιούλια Πουτίντσεβα, ενώ έκτοτε ηττήθηκε στις πρεμιέρες της σε Μαϊάμι, Ρώμη, Στρασβούργο, Παρίσι, Ντεν Μπος και Βερολίνο.
The post Η Κλάρα Τάουσον στο Athens Open appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...