Τελευταία νέα
Συνέντευξη Τύπου ΕΛ.Α.Σ. τη Δευτέρα: «Η επταετία Μητσοτάκη – Εφτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά» Πυρκαγιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος αύριο σε Κρήτη και Βόρειο Αιγαίο ΕΛ.Α.Σ.: Η επταετία Μητσοτάκη – Εφτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά Οι λέξεις δεν είναι αθώες Πύρινος εφιάλτης στη νότια Ευρώπη: Μάχη με τις φλόγες σε Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία [βίντεο] Πυρκαγιά στην Οινόη – Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις Συσφίγγονται οι δεσμοί μεταξύ Κασσελάκη και Άδωνη! Μετά τις φιλοφρονήσεις on air και αγώνας τενις στην Πολιτεία Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε δωμάτιο σπιτιού και σε εγκαταλελειμμένο ποιμνιοστάσιο [εικόνες] ΕΛ.Α.Σ: Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση – «Η Πολιτική Προστασία πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων» Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε περιοχές της Κρήτης και του Βορείου Αιγαίου Όταν οι μοναχοί γερνούν: Το διακόνημα του γηροκόμου στα μοναστήρια του Αγίου Όρους Αντ. Σαμαράς απαντά για αυτοδυναμία και «γινάτι» (βίντεο)
Efsyn.gr

Η British American Tobacco περικόπτει 9.000 θέσεις εργασίας

Η British American Tobacco (BAT) προχωρά σε μείωση σχεδόν του ενός πέμπτου του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καταργώντας ή αναθέτοντας σε εξωτερικούς συνεργάτες (outsourcing) συνολικά 9.000 θέσεις εργασίας, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας απλοποίησης της λειτουργίας της και μείωσης των λειτουργικών εξόδων, μεταδίδουν οι Financial Times.
Η BAT, η καπνοβιομηχανία που φτιάχνει, μεταξύ άλλων, τα τσιγάρα Philip Morris, Lucky Strike, Craven, Prince και Stuyvesant απασχολεί περίπου 47.000 εργαζομένους παγκοσμίως.
Ο στόχος των περικοπών των θέσεων εργασίας είναι η εξοικονόμηση περί των 600 εκατ. δολαρίων ετησίως έως το 2028.
Οι περικοπές περιλαμβάνουν:

5.500 θέσεις εργασίας που θα καταργηθούν.
3.500 θέσεις που θα μεταφερθούν σε εξωτερικούς συνεργάτες μέσω outsourcing.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ταντέου Μαρόκο, δήλωσε: «Οι αλλαγές αυτές επηρεάζουν πολλούς από τους συναδέλφους μας και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης, με φροντίδα και σεβασμό, καθώς προετοιμάζουμε την επιχείρηση για το μέλλον.»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...