Τελευταία νέα
Κυψέλη: Η Ελληνικό Μετρό δεσμεύεται να παραδώσει όλα τα στοιχεία – Εντείνονται οι εργασίες αποκατάστασης Στην Αθήνα ο Τζέι Ντι Βανς τον Φεβρουάριο για ακροδεξιό συνέδριο Σιακαντάρης: Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί κατά Ανδρουλάκη – «Ντροπή» η αναπαραγωγή τους Στην ΕΛΑΣ ο Βασίλης Κόκκαλης – Η ανάρτηση με τον Αλέξη Τσίπρα και το μήνυμα για τη νέα πολιτική πορεία Υπόθεση Marfin: Αναβαθμίζεται το κατηγορητήριο – Απολογούνται εκ νέου οι τρεις κατηγορούμενοι ΚΚΕ: Να καταργηθεί το μνημόνιο συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων με την Εθνοφρουρά της πολιτείας της Φλόριντα Παναθηναϊκός και Τετέι κινούνται νομικά κατά του δημοσιογράφου Κώστα Ραπτόπουλου Τσουκαλάς: «Ο Μητσοτάκης ομολογεί την ήττα του» – Πυρά για ακρίβεια και οικονομική πολιτική Πούτιν: Έτοιμος να σταματήσει τις επιθέσεις στην Ουκρανία, αλλά «μόνο την ημέρα των εκλογών» Μετρόπληκτοι στην Κυψέλη: «Κοιμόμαστε με σφυρίχτρες, φακούς και ένα μπουκαλάκι νερό» [βίντεο] Δίκη Τεμπών: «Το δικό μου το παιδί, το σκοτώσανε το κάψανε και μου το πετάξανε» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος Θάνατος 20χρονης από ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη: Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτων ατόμων
Efsyn.gr

Θάνατος 20χρονης από ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη: Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτων ατόμων

Σοβαρά ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου μιας 20χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από φερόμενη κατανάλωση ναρκωτικής ουσίας σε νυχτερινό κέντρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, παραμένουν ανοιχτά.
Ειδικότερα, η οικογένειά της όρισε ως τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων και ζητά να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.
Αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων
Στη σορό της νεαρής διενεργήθηκαν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι εξετάσεις εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της.
«Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα μας δείξουν τόσο το ποια ή ποιες ουσίες επέδρασαν στον οργανισμό της 20χρονης και φυσικά σε ποια ποσότητα. Οι ιστολογικές εξετάσεις που επίσης έχουν ληφθεί με πολύ μεγάλη επιμέλεια, θα μας δείξουν ουσιαστικά το πώς αντέδρασε ο οργανισμός της 20χρονης», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Γρηγόρης Λέων, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 20χρονη φέρεται να κατανάλωσε ποσότητα MDMA, γνωστής ως ecstasy, μαζί με έναν συνομήλικο φίλο της, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής.
Η αστυνομία αναζητά το πρόσωπο που φέρεται να προμήθευσε τις ναρκωτικές ουσίες
Λίγο αργότερα, η νεαρή έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο 20χρονος φίλος της, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο νεαρός αναμένεται να απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές.
Την ίδια ώρα, η Ελληνική Αστυνομία αναζητά το πρόσωπο που φέρεται να προμήθευσε τις ναρκωτικές ουσίες. Στο πλαίσιο της έρευνας, η εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει δίωξη κατά αγνώστων, ενώ οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να προχωρήσουν στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...