Τελευταία νέα
Γεωργιάδης για το νέο κόμμα Καρυστιανού: “Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμη, είστε αφελείς” Bίντεο Μητσοτάκη για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας – “Πάμε μαζί για την Ελλάδα του 2030” ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Γνωρίζει ότι δεν θα μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα» Backstage βίντεο Μητσοτάκη από το συνέδριο της ΝΔ – Οι selfies και η λακ στον γιο του Κωνσταντίνο Προχωρούν οι διαδικασίες για το κόμμα Καρυστιανού με live μετάδοση και συλλογή υπογραφών (βίντεο) ΠΑΣΟΚ: «Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει εαυτόν ως Μεσσία» Μητσοτακης: «Μην περιμένετε την προεκλογική περίοδο. Βγείτε εκεί έξω» Καρυστιανού: Αύριο στον Άρειο Πάγο- Ιδρύεται το νέο κόμμα Η «μεγάλη μπλόφα» Μητσοτάκη για εκλογές το φθινόπωρο «Κομματικό σόου» Μητσοτάκη βλέπει ο Ζαχαριάδης – Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκης από την Καππαδοκία: Έχουμε ευθύνη να διατηρήσουμε τις μνήμες ζωντανές Μαρία Καρυστιανού: Στην τελική ευθεία για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα
Vipnews.gr

Θέατρο Βικτώρια: Επίσημη πρεμιέρα παράστασης «Ωχ, τα νεφρά μου»

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ωχ, τα νεφρά μου» πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου, σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και θερμή ανταπόκριση από το κοινό, που κατέκλυσε την αίθουσα και αγκάλιασε το έργο από την πρώτη στιγμή.
Στη σκηνή της «Ωχ, τα νεφρά μου», ο Μπούλης και ο Μητσάρας, δύο καλοσυνάτα ανθρωπάκια της ίδιας περίπου ηλικίας —κάτι περισσότερο από αδέλφια— ζωντάνεψαν μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία. Γνωρίστηκαν χρόνια πριν σε ένα ορφανοτροφείο και από τότε δεν αποχωρίστηκαν ποτέ, με τη σχέση τους να αποτελεί τον συναισθηματικό πυρήνα της παράστασης.
Η δράση εκτυλίχθηκε στην άθλια αποθήκη όπου ζούσαν, έναν χώρο που αποδόθηκε με ρεαλισμό και ευαισθησία, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως σπίτι αλλά και ως χώρος συγκέντρωσης αντικειμένων που μάζευαν από τους δρόμους. Εκεί, οι δύο ήρωες είχαν για μοναδική συντροφιά ο ένας τον άλλον.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικές στη «Ωχ, τα νεφρά μου» ήταν οι σκηνές στο καφενεδάκι της Πλατείας Θεάτρου, όπου κάθε μεσημέρι σταματούσαν για τον καφέ τους. Η παρουσία ενός καλοντυμένου κυρίου, που καθόταν σχεδόν δίπλα τους την ίδια ώρα και τους χαμογελούσε, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και προσμονής.
Η κορύφωση ήρθε το τελευταίο Σάββατο, όταν ο άγνωστος άνδρας τους απηύθυνε για πρώτη φορά τον λόγο, λέγοντάς τους μια απλή καλημέρα. Η στιγμή αυτή γέμισε τους δύο ήρωες με συγκίνηση και ελπίδα, καθώς πίστεψαν πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι. Ωστόσο, το κοινό παρέμεινε με την αίσθηση ότι πίσω από αυτή την ευγένεια κρυβόταν κάτι περισσότερο, στοιχείο που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Δείτε φωτογραφίες:

φωτογραφίες: papadakispress / Αλέξανδρος Παύλου

The post Θέατρο Βικτώρια: Επίσημη πρεμιέρα παράστασης «Ωχ, τα νεφρά μου» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...