Τελευταία νέα
Ο Σπύρος Δρίτσας στην «Εφ.Συν.»: «Από το ΕΣΥ της ταλαιπωρίας στο ΕΣΥ της φροντίδας» Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο για 250η επέτειo: Ευκαιρία να αναδειχθεί η δυναμική της σχέσης Ελλάδας – ΗΠΑ Μήνυμα Καρόλου για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις κοινές μας αξίες» Τελεσίγραφο Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη για τη σύζυγο Φαραντούρη: «αν δεν δημοσιοποιήσει τα έγγραφα αποπέμψτε τον» Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες της Αττικής – Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή [βίντεο] Ο Λαζαρίδης ζητά εξηγήσεις και μηνύει τον Φαραντούρη: Τι απάντησε ο ευρωβουλευτής για την σύζυγό του Η διπλωματική αποτυχία του Θ. Ντόκου για την προσέγγιση Ελλάδας – Ανατ. Λιβύης και πώς η Τουρκία «κέρδισε» Συναγερμός στη Ρόδο για φωτιά στον Ατάβυρο: Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων «Πορτοκαλί» συναγερμός για πυρκαγιές την Κυριακή: Οι 6 Περιφέρειες που κινδυνεύουν [χάρτης] Απαράδεκτες συνθήκες σε μεγάλο λιμάνι της χώρας: “Κίνδυνος για εγκληματικά δυστυχήματα” Ιράν: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Χιλιάδες πιστοί για το τελευταίο αντίο Νέα Αριστερά: Ζητά παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση δημόσιου νηπιαγωγείου στη Θεσσαλονίκη
Vipnews.gr

Θέατρο Βικτώρια: Επίσημη πρεμιέρα παράστασης «Ωχ, τα νεφρά μου»

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ωχ, τα νεφρά μου» πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου, σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και θερμή ανταπόκριση από το κοινό, που κατέκλυσε την αίθουσα και αγκάλιασε το έργο από την πρώτη στιγμή.
Στη σκηνή της «Ωχ, τα νεφρά μου», ο Μπούλης και ο Μητσάρας, δύο καλοσυνάτα ανθρωπάκια της ίδιας περίπου ηλικίας —κάτι περισσότερο από αδέλφια— ζωντάνεψαν μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία. Γνωρίστηκαν χρόνια πριν σε ένα ορφανοτροφείο και από τότε δεν αποχωρίστηκαν ποτέ, με τη σχέση τους να αποτελεί τον συναισθηματικό πυρήνα της παράστασης.
Η δράση εκτυλίχθηκε στην άθλια αποθήκη όπου ζούσαν, έναν χώρο που αποδόθηκε με ρεαλισμό και ευαισθησία, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως σπίτι αλλά και ως χώρος συγκέντρωσης αντικειμένων που μάζευαν από τους δρόμους. Εκεί, οι δύο ήρωες είχαν για μοναδική συντροφιά ο ένας τον άλλον.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικές στη «Ωχ, τα νεφρά μου» ήταν οι σκηνές στο καφενεδάκι της Πλατείας Θεάτρου, όπου κάθε μεσημέρι σταματούσαν για τον καφέ τους. Η παρουσία ενός καλοντυμένου κυρίου, που καθόταν σχεδόν δίπλα τους την ίδια ώρα και τους χαμογελούσε, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και προσμονής.
Η κορύφωση ήρθε το τελευταίο Σάββατο, όταν ο άγνωστος άνδρας τους απηύθυνε για πρώτη φορά τον λόγο, λέγοντάς τους μια απλή καλημέρα. Η στιγμή αυτή γέμισε τους δύο ήρωες με συγκίνηση και ελπίδα, καθώς πίστεψαν πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι. Ωστόσο, το κοινό παρέμεινε με την αίσθηση ότι πίσω από αυτή την ευγένεια κρυβόταν κάτι περισσότερο, στοιχείο που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Δείτε φωτογραφίες:

φωτογραφίες: papadakispress / Αλέξανδρος Παύλου

The post Θέατρο Βικτώρια: Επίσημη πρεμιέρα παράστασης «Ωχ, τα νεφρά μου» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...