Τελευταία νέα
Ελλάδα – Ισπανία: Μνημόνιο Τουριστικής Συνεργασίας με έμφαση στη βιωσιμότητα, την καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό ΗΠΑ: Ρεπουμπλικάνος βουλευτής ζητά παραπομπή του υπουργού Άμυνας για τον πόλεμο στο Ιράν Παύλος Μαρινάκης για Ηλία Κασιδιάρη: Δίνεται η δυνατότητα στον Άρειο Πάγο να εγκρίνει ή να απορρίψει κάποιον που κατεβάζει κόμμα Γιώργος Μαζωνάκης: Η κατηγορούμενη γιατρός αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά την απολογία της  – Αρνήθηκε βοήθεια από το ΕΚΑΒ Λιονέλ Μέσι: Κλήθηκε ξανά στην εθνική Αργεντινής για ένα Last Dance Συνελήφθησαν οι «εισπράκτορες» εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες με το πρόσχημα του «υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ» Ρουμανία: Συγκρούσεις αγροτών με αστυνομικούς στο Βουκουρέστι – 24 τραυματίες [εικόνες – βίντεο] Στην Κιμ Καρντάσιαν επιδικάστηκε συμβολική αποζημίωση 1 ευρώ για τη ληστεία κοσμημάτων στο Παρίσι Από τον Στίβεν Χόκινγκ στον Τζέικομπ Κόξον: Μια δεκαετία μάταιων προειδοποιήσεων για την τεχνητή νοημοσύνη «Βόμβα» από τον Άνταμ Σίλβερ: «Ιστορική ευκαιρία» το NBA Europe – Προχωρούν οι συζητήσεις με τη EuroLeague Η ΕΚΤ ρωτά τη Λαγκάρντ πότε θα αποχωρήσει από τη θέση της – Η επιστολή που διέρρευσε 
Filathlos.gr

Θέμα στο NBA οι δηλώσεις του Φράι για το πώς παίζει ο Αντετοκούνμπο

Συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει η άποψη που εξέφρασε ο Τσάνινγκ Φράι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο άλλοτε NBAer και πρωταθλητής με τους Λέικερς επιχείρησε να συγκρίνει τον νέο σούπερ σταρ του Μαϊάμι με τον Τζοέλ Εμπίντ, καταλήγοντας σε ένα συμπέρασμα που είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενο για έναν παίκτη του μεγέθους του Γιάννη.
Συγκεκριμένα, ο Φράι χαρακτήρισε τον Έλληνα διεθνή ως έναν «running back ύψους 2,13μ.», εξηγώντας πως το παιχνίδι του βασίζεται αποκλειστικά στα αθλητικά του προσόντα και στη δύναμή του.
«Ο Γιάννης είναι ένας running back 2,13μ. Απλώς έρχεται κατά πάνω σου. Αν έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, στο γόνατο, στο ισχίο ή στον ώμο, δεν μπορεί να παίξει το δικό του στιλ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η τοποθέτηση, ωστόσο, έγινε ακόμη πιο αιχμηρή όταν ο Φράι έβαλε στην ίδια εξίσωση τον Τζοέλ Εμπίντ. Όπως υποστήριξε, ο Γιάννης δεν διαθέτει το ίδιο επιθετικό «οπλοστάσιο» με τον Καμερουνέζο σέντερ, ώστε να προσαρμόσει το παιχνίδι του όταν δεν βρίσκεται στο 100%.
«Δεν έχει το skillset. Δεν έχει το σουτ, τα mid-range, το παιχνίδι στο post ή το τρίποντο για να το ισορροπήσει όπως ο Τζοέλ Εμπίντ. Ο Τζοέλ, όταν είναι τραυματίας, μπορεί απλώς να σουτάρει fadeaway και να συνεχίσει να βάζει 30 πόντους ανά αγώνα. Ο Γιάννης δεν έχει αυτό το skillset λόγω του ότι στηρίζεται στο physicality», πρόσθεσε.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη προσέγγιση, δεδομένου ότι ο Αντετοκούνμπο έχει χτίσει μία από τις πιο κυριαρχικές παρουσίες στην ιστορία του NBA, έχοντας κατακτήσει δύο βραβεία MVP, ένα πρωτάθλημα και το βραβείο MVP των τελικών, μεταξύ άλλων.
Πλέον, ο Γιάννης ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στο Μαϊάμι, μετά τη μεγάλη ανταλλαγή που τον έστειλε στους Χιτ έπειτα από 13 σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...