Τελευταία νέα
Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση και επιμένει πως είναι «αθώα» – «Έχουμε πλήθος αδιάψευστων στοιχείων» Γρηγόρης Θεοδωράκης ΕΛ.Α.Σ.: Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων Απάτη με κρυπτονομίσματα: Πώς «ψάρευαν» επενδυτές – Η «πυραμίδα» και η υπόσχεση για διπλάσια χρήματα σε 50 ημέρες Διαμαρτυρίες και ερωτήματα για τη λειτουργία του ΑΣΕΠ: «Μάθε παιδί μου, γράμματα» ή κυνήγα μόρια; Τα μηνύματα που θα στείλει ο Κ. Μητσοτάκης στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας Μάντσεστερ Σίτι: Η ανησυχία του Βρετανού πρωθυπουργού Νεκρή 58χρονη τουρίστρια στη Ρόδο – Χτυπήθηκε από κεραυνό Σκέρτσος: Το δημόσιο σχολείο του Κολωνού να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από του Κολωνακίου Ά. Σκέρτσος: Στόχος μας το δημόσιο σχολείο του Κολωνού να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από το αντίστοιχο στο Κολωνάκι Ο Ταχιάος επιμένει για την Κυψέλη: «Δεν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους» Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είδε το…φως το αληθινό Ανησυχία για τη Γκράβα: Τι δηλώνουν εκπαιδευτικοί και γονείς; – «Μύριζε σαν βουτάνιο – Έχουμε κάνει αναφορά από τις 16 Σεπτεμβρίου»
Goalpost.gr

Θ. Σκούρας: «Θετικό το πρώτο δείγμα – Υπάρχει ποιότητα και διάθεση»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο φιλικό τεστ της σεζόν παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Θοδωρής Σκούρας, μετά την επικράτηση με 2-0 επί του Ατρομήτου Παλαμά
«Δυνατό τεστ μετά από 10 μέρες προετοιμασίας»
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ευχαριστώντας την ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά για τη φιλοξενία και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Στη συνέχεια στάθηκε στη δουλειά που γίνεται και στην ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών:
«Ήταν ένα δυνατό τεστ, αν αναλογιστούμε ότι έχουμε μόλις 10 μέρες προετοιμασίας. Τα παιδιά ήταν όλα ανταγωνιστικά και ανταποκρίθηκαν πλήρως. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και πιστεύω πως σιγά-σιγά θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι για να πετύχουμε τον στόχο μας».
«Όλοι δείχνουν ότι είναι υπολογίσιμοι»
Ερωτηθείς για το αν ξεχώρισαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το πρώτο κιόλας φιλικό, ο Θοδωρής Σκούρας σημείωσε πως είναι ακόμα νωρίς, αλλά στάθηκε στη χημεία μεταξύ έμπειρων και νεαρών παικτών:
«Είναι ακόμα πολύ νωρίς, βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Έχουμε παιδιά με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες που θα μας βοηθήσουν, ενώ το θετικό είναι ότι και οι μικροί δείχνουν τον απαιτούμενο ζήλο δίπλα τους.
Μου αρέσει που όλοι προσπαθούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και δείχνουν υπολογίσιμοι, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο και θα χρειαστούν όλοι».
Το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης
Τέλος, σε ερώτηση για το αν αναμένονται επιπλέον μεταγραφικές προσθήκες στο ρόστερ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου ξεκαθάρισε πως το βάρος πέφτει στη δουλειά με το υπάρχον υλικό, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο μόνο για ουσιαστική ενίσχυση:
«Αυτό είναι κομμάτι της διοίκησης. Εγώ δουλεύω με τα παιδιά που βρίσκονται εδώ και το ρόστερ που διαθέτουμε [01:53]. Αν έρθει κάποιος παίκτης, θέλουμε να είναι μια έξτρα πινελιά που θα είναι ουσιαστική και θα μπορεί να βοηθήσει πραγματικά, καθώς οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό είναι μεγάλες» [02:06].
Το άρθρο Θ. Σκούρας: «Θετικό το πρώτο δείγμα – Υπάρχει ποιότητα και διάθεση» εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...