Τελευταία νέα
Άνετη φιλική νίκη για τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» [βίντεο] Moody’s: Διατήρησε σταθερό το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας, αναβάθμισε την προοπτική της ΗΠΑ: «Αθώος» δήλωσε πράκτορας της ICE που πυροβόλησε μετανάστη και μετά ισχυρίστηκε πως το θύμα του επιτέθηκε Ο οίκος Scope Ratings αναβάθμισε το αξιόχρεο της Ελλάδας Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου που έκανε τον Άδωνι Γεωργιάδη να της πει «ευχαριστώ» Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Υπουργό Τουρισμού του Λιβάνου – Συμφωνία για υπογραφή Κοινού Προγράμματος Δράσης 2027-2029 Δημήτρης Ρέππας για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου: Η πρώτη συνάντηση στο σπίτι της Μελίνας Μερκούρη και η ατάκα για τη νεολαία Euroleague: Η Ρεάλ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup Η Μάιλι Σάιρους απέδωσε φόρο τιμής στη νονά της Ντόλι Πάρτον Πρόεδρος Ερντογάν: “Θέλουμε τον “αιώνα της Τουρκίας”  – “Θέλουμε άνετη κι ειρηνική ζωή” – “Προχωράμε τα μεγάλα έργα” ΗΠΑ: Ο Τραμπ μπλοκάρει CNN, MS Now και Politico από τον Λευκό Οίκο Γιατί η Ευρώπη απουσιάζει από τη μεγάλη συζήτηση για την ασφάλεια της τεχνητής νοημοσύνης
Filathlos.gr

Ινφαντίνο: «Ελπίζω να απονείμουμε μαζί με τον Τραμπ το τρόπαιο στον τελικό»

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο σε συνέντευξη που έδωσε στο «Blue Sport» εξέφρασε την επιθυμία του να απονείμει μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ το τρόπαιο του Μουντιάλ στον νικητή της διοργάνωσης.
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, εκτός από την επιθυμία του να δώσει το τρόπαιο του νικητή μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ έκανε αναφορά και στην πορεία του Μουντιάλ μέχρι στιγμής, αλλά και τις σκέψεις για περαιτέρω αύξηση των ομάδων σε μελλοντικές διοργανώσεις.
Το σκάνδαλο με την υπόθεση Μπαλογκάν δε φαίνεται ότι έχει επηρεάσει τον πρόεδρο της FIFA και ο Ντόναλντ Τραμπ δύσκολα θα αφήσει μία ακόμα ευκαιρία προβολής να πάει χαμένη.
Αναλυτικά τα λόγια του προέδρου της FIFA:
Για τον Τραμπ και την απονομή του τροπαίου: «Ελπίζω ότι θα απονείμουμε μαζί το τρόπαιο στον τελικό. Αυτό ήταν πάντα το σχέδιο και έτσι γινόταν και στο παρελθόν, με τον πρόεδρο της χώρας που φιλοξενεί τον τελικό να πραγματοποιεί την απονομή μαζί με τον πρόεδρο της FIFA. Είμαστε σε τακτική επαφή, σχεδόν καθημερινά. Είναι χαρούμενος, απολαμβάνει πραγματικά το τουρνουά και παρακολουθεί όλους τους αγώνες στην τηλεόραση.
Υποθέτω ότι έχει και μερικά άλλα πράγματα να κάνει. Αν βρισκόταν στο γήπεδο, κάποιοι θα ρωτούσαν τι κάνει εκεί, ενώ συμβαίνουν τόσα πολλά στον κόσμο. Είμαι διαρκώς σε επαφή μαζί του και με την κυβέρνησή του, η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά για το Μουντιάλ».
Για την απόφαση της αύξησης των ομάδων σε 48 αλλά και τις σκέψεις για περαιτέρω αύξηση: «Ήταν μία τεράστια επιτυχία με 48 ομάδες. Όλες αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο. Ομάδες από κάθε ήπειρο σημείωσαν γκολ και κατέκτησαν τουλάχιστον έναν βαθμό.
Όταν διοργανώνεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι σημαντικό να το διοργανώνεις για ολόκληρο τον κόσμο. Όχι μόνο για την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Κάθε χώρα πρέπει να έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται τη συμμετοχή της.
Η αύξηση των ομάδων σε 64 είναι ένα ζήτημα που θα εξεταστεί και θα συζητηθεί στις σχετικές επιτροπές μετά το Μουντιάλ. Η ποιότητα των ομάδων είναι εξαιρετικά υψηλή και συνεχίζει να βελτιώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...