Τελευταία νέα
Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του» Ντόκος: “Έβλεπα” τον Ουμέροφ όπως βλέπω εσάς – Πολύ δυσάρεστη εμπειρία Βύθιση ταχύπλοου στον Σαρωνικό: Συνελήφθη ο κυβερνήτης
Vipnews.gr

Κάτια Δανδουλάκη: «Δανείστηκα χρήματα από τους φτωχούς μου φίλους»

Κάτια Δανδουλάκη: Η σπουδαία ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και την προσωπική της ζωή
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν η Κάτια Δανδουλάκη για μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της.
Κάτια Δανδουλάκη: «Όλα τα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα »
Η σπουδαία ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και την προσωπική της ζωή.
«Το μεγάλο τίμημα να κάνεις αυτό που θέλεις, με αυτήν τη βουλιμία που είχα να κάνω τα πάντα, είναι ότι λιγάκι καταπόνησα τον εαυτό μου γιατί είμαι και υπερβολική στον τρόπο που ετοιμάζομαι. Δεν κάνω κάτι εύκολα, ποτέ δεν το έκανα. Ήθελα πολλή δουλειά, πολλή συγκέντρωση, πολλή ησυχία.
Λίγο υπερέβαλα και τώρα έχει έρθει μία περίοδος στη ζωή μου που αποφάσισα να το νταντέψω λίγο, περισσότερη ξεκούραση και περισσότερα όχι παρά ναι, για να μπορώ να ζω πιο ανθρώπινα. Πρέπει να σεβαστώ το κορμί μου που θέλει ηρεμία», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.
Η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε επίσης: «Για να κάνω αυτά που ήθελα να κάνω, έπρεπε να υποστώ τη ζημιά. Δεν έχω μάθει να απαιτώ, έχω μάθει να προσφέρω και αν δεν μου προσφέρει ο άλλος δεν ξαναπηγαίνω σε αυτήν τη μεριά.
Όλα τα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα και κυρίως τα όνειρα της ψυχής μου. Είμαι ευγνώμων για κάτι που κέρδισα με πολύ κόπο, αλλά είχα και το ένστικτο να ξέρω να αρπάζω την ευκαιρία. Δανείστηκα χρήματα από τους φτωχούς μου φίλους για να κάνω τις δικές μου δουλειές».
The post Κάτια Δανδουλάκη: «Δανείστηκα χρήματα από τους φτωχούς μου φίλους» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...