Τελευταία νέα
Η ηχηρή απάντηση της Θεώνης Κουφονικολάκου στην επίθεση Μαρινάκη στον Τσίπρα: Όταν ενοχλούνται οι ενορχηστρωτές της αισχροκέρδειας «Πυρά» Μαρινάκη σε Τσίπρα: Είναι ένας περιφερόμενος κίνδυνος για τη χώρα, έκλεισε τις τράπεζες και τώρα θέλει να τις εξυγιάνει Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Βουλή το θέμα του στρατιωτικού drone που βρέθηκε στη Λευκάδα Γεωργιάδης: Τα έξι ψέματα του Σαλμά Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ερχεται δικογραφία με 3 υπουργούς Συνάντηση Γ.Γεραπετρίτη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στ. Αγγελούδη Αλέξης Χαρίτσης: «Το στοίχημα για την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση είναι δημοκρατία και δικαιοσύνη Τσίπρας: «Μετά τη ΔΕΗ, τι γίνεται με τις τράπεζες;» – Σκληρή επίθεση στο τραπεζικό σύστημα ΠΑΣΟΚ: Ένα drone επιβεβαίωσε ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι Κικίλιας: Ανακοίνωσε στο Λαύριο το e-ναυλοσύμφωνο – Τι σηματοδοτεί Γεραπετρίτης: “Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερη και πολύ ισχυρότερη”  Αιχμές Δένδια για Αδωνι : Δεν κάνουμε κομματική υπηρεσία, εκτελούμε εθνικό καθήκον
Filathlos.gr

Κένι: «Δεν έχω συναντήσει τόσες μαζεμένες ατυχίες ξανά στην καριέρα μου»

Ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες, με τον Τζόντζο Κένι να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της σημερινής (3/5) αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Άγγλος αμυντικός υπογράμμισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να παρουσιαστεί αποφασισμένη και αποτελεσματική, με στόχο όχι μόνο το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και την ικανοποίηση των φιλάθλων της, που περιμένουν αντίδραση και καλύτερη εικόνα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ: «Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο, όμως πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο σου δίνει την δυνατότητα να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πρέπει να σηκωθείς, να είσαι γενναίος. Είναι στιγμή που πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι.
Στο ποδόσφαιρο, το μομέντουμ και η ψυχολογία αλλάζουν τα πάντα. Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να χάνει παίκτες. Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Ωστόσο, γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν 25 παίκτες στο ρόστερ. Σίγουρα επηρεάζει αλλά δεν πρέπει να ρίξουμε όλο το φταίξιμο εκεί».
Για τον ρόλο που παίζει η ψυχολογία: «Το ποδόσφαιρο είναι σύνθετο άθλημα. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι η αντίδραση κάθε ομάδας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε σωστά την δουλειά μας».
Για τις ατυχίες που έχουν προκύψει στον οργανισμό του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω συναντήσει τόσες μαζεμένες ατυχίες ξανά στην καριέρα μου. Όλες αυτές οι τραγωδίες επηρέασαν άμεσα την ομάδα. Μιλάμε για πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ως ελάχιστη υποχρέωση προς τους οπαδούς μας, να τους δώσουμε έναν λόγο να είναι χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν».
Για τον Ολυμπιακό: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που μάχεται για τις δεύτερες μπάλες, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Η νίκη θα κριθεί στο ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες», δήλωσε ο Κένι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...