Τελευταία νέα
Μητσοτάκης: Εκλογές το 2027 – Οι αντίπαλοί μας είναι πολιτικά γυμνοί Το ΚΚΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «παίζει ξανά την ίδια κασέτα»: «Δεν φταίει μόνο ο καύσωνας – φταίνει οι διαχρονικές περικοπές και η ανύπαρκτη πρόληψη Ρέθυμνο: Θρήνος στην κηδεία του πυροσβέστη Μανώλη Στρατιδάκη που έπεσε στο καθήκον [εικόνες – βίντεο] Συνάντηση Μητσοτάκη-Δούκα στο Μαξίμου την Παρασκευή Συγκλονιστική περιγραφή ψαρά που έσωσε εγκλωβισμένους στο Ρέθυμνο: «Ακούγονταν εκρήξεις, ήταν αποπνικτικά» [βίντεο] Εξέγερση στις φυλακές Θήβας μετά το θάνατο κρατούμενης Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο: Το «Super Star» δεν μπόρεσε να προσεγγίσει ούτε στην Τήνο – Επιστρέφει στο Λαύριο  Βουλή: Παρέμβαση της αστυνομίας μετά από διαμάχη της Κωνσταντοπούλου με τη δημοσιογράφο Βασιλική Πολύζου Γιάννης Ιωαννίδης: Τα εγκλήματα της ¨αχρηστοκρατίας” – Η καταστροφή έγινε μη αναστρέψιμη. Η Shell διπλασίασε τα κέρδη της όσο μαίνονταν ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή Κ. Μητσοτάκης προς υπουργούς, Βγείτε στα κανάλια και μιλήστε περισσότερο στους πολίτες Ρ. Δούρου: «Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού. Ναι στην κατοχύρωσή του ως ανθρώπινο δικαίωμα.»
Libre.gr

Καταγγελία Πολύζου κατά Κωνσταντοπούλου: “Ζήτησε τη σύλληψή μου, με παρεμπόδιζε να φύγω”- Τι απαντά η πρόεδρος της Πλεύσης

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου, περιγράφοντας ένα περιστατικό έντασης με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με τη συντάκτρια, η πολιτικός αντέδρασε έντονα στη φυσική της παρουσία στο κυλικείο, φτάνοντας στο σημείο να εμπλέξει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και τη Φρουρά του Κοινοβουλίου.

Ανδρέας Μαραθιάς

Όπως ανέφερε η κ. Πολύζου, «με είδε στο κυλικείο των αστυνομικών και ενημέρωσε τον Φρούραρχο και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για να συλληφθώ. Επίσης απείλησε τον Φρούραρχο ότι θα τον μηνύσει κι αυτόν. Έλεγε ότι είμαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και ότι οι αστυνομικοί της Βουλής μου επέτρεψαν να μπω στο γεύμα προς τιμήν του Πατριάρχη».

Πέραν των φραστικών επιθέσεων και των αιτημάτων περί σύλληψης, η κοινοβουλευτική συντάκτρια υποστήριξε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου προέβη σε ενέργειες που περιόρισαν την ελευθερία κίνησής της, εμποδίζοντάς την να αποχωρήσει από τον χώρο.

«Εγώ πήγα να αποχωρήσω και με παρεμπόδιζε. Έμπαινε διαρκώς μπροστά μου και με ακουμπούσε με το σώμα της, για να μη φύγω», σημείωσε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας τη σωματική παρεμπόδιση που υπέστη.

Απέναντι σε αυτή τη συμπεριφορά, η Βασιλική Πολύζου ξεκαθάρισε ότι θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα, κινούμενη ποινικά κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας για σειρά αδικημάτων, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για επαναλαμβανόμενες πρακτικές που παραβιάζουν το θεσμικό πλαίσιο.

«Θα κάνω μήνυση για παράνομη παρεμπόδιση, που αγγίζει τα όρια της παράνομης κράτησης, αλλά και για κακουργηματική βιντεοσκόπηση. Ήδη έχει αρθεί η ασυλία της για το συγκεκριμένο αδίκημα και δείχνει μοτίβο εγκληματικής συμπεριφοράς κόντρα στο Σύνταγμα και τους νόμους», υπογράμμισε.

Κλείνοντας την τοποθέτησή της, η δημοσιογράφος γνωστοποίησε ότι βρίσκεται ήδη στις αστυνομικές αρχές για την οριστικοποίηση των νομικών διαδικασιών, θέτοντας ζήτημα άμεσης σύλληψης της βουλευτού. «Θα ζητήσω την άμεση σύλληψή της, επειδή είναι ύποπτη, για τέλεση νέων αδικημάτων. Εγώ βρίσκομαι ήδη στο ΑΤ Συντάγματος», κατέληξε.

Τι απαντά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το περιστατικό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιγράφοντας όσα συνέβησαν, ανέφερε: «Δεν είναι δημοσιογράφος η κυρία Πολύζου, η οποία έχει διπλό όνομα. Δεν υπήρξε ποτέ εργαζόμενη στην Πλεύση Ελευθερίας. Είναι ένα πρόσωπο που έχει καταμηνυθεί από εμένα για εγκληματική οργάνωση. Βρισκόταν στο κυλικείο της φρουράς των αστυνομικών, ως μη όφειλε. Κάλεσα τον φρούραρχο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ. Είναι πολύ σοβαρό το περιστατικό. Έχω υποβάλει καταγγελία για θύλακα της αστυνομίας που δρα μέσα στη Βουλή. Υπήρξε επέμβαση του «100» μετά από κλήση μου».

Μηνύματα Μητσοτάκη στους υπουργούς: Εκλογές το 2027- Να υπερασπίζεστε το κυβερνητικό έργο, περισσότερη δράση

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...