Τελευταία νέα
ΗΠΑ: Εν μέσω εκλογών, ο Τραμπ κήρυξε την «Εβδομάδα κατά του Κομμουνισμού» Σύρος: Φάρσα η καταγγελία για βόμβα στο «Crown Iris» – Επέστρεψαν στο πλοίο οι επιβάτες Δημοσκόπηση Alco: Δένδιας, Πιερρακάκης, Γεωργιάδης οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης Champions League: Επίδειξη δύναμης από την Παρί, μεγάλη ανατροπή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άδωνις Γεωργιάδης – Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα: «Πήρε λεφτά από τον Μαδούρο» – «Νομίζει ότι είμαστε κουτοί και είναι ο μόνος έξυπνος» Μητσοτάκης: Η «Νομιμότητα Παντού» & «η αναμέτρηση με κάθε είδους “παράσιτα”» ΠΑΣΟΚ: Τροπολογία για την προστασία των δανειοληπτών κατέθεσε Πυρά Κουφονικολάκου κατά Μητσοτάκη: «Ο κατήφορος δεν έχει όρια…. Πού είναι η πολιτική σας αξιοπρέπεια;» Ηχηρή απάντηση Κουφονικολάκου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: Ο κατήφορος του κ. Μητσοτάκη δεν έχει όρια. Βόρεια Ελλάδα: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία Agneta – Ένα άτομο μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο στη Θεσσαλονίκη Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο ο 45χρονος που σκότωσε τα ανίψια του – Τι ισχυρίζεται Δημοσκόπηση Real Polls για Θεσσαλία: ΝΔ 27,3%, ΕΛ.Α.Σ. 18,5%, ΠΑΣΟΚ 12,8%- “Το 2019 περνάγαμε καλύτερα”
Thefaq.gr

Ηχηρή απάντηση Κουφονικολάκου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: Ο κατήφορος του κ. Μητσοτάκη δεν έχει όρια.

Σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε μεταξύ άλλων όσα έχει δηλώσει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής: «Αποτελεί ακραίο σημείο διαπλοκής της πρώην κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της ολιγαρχίας, ο τρόπος με τον οποίο μεθοδεύτηκε και ψηφίστηκε ο νέος Ποινικός Κώδικας και θέλω να επαναλάβω και αυτό: Ορισμένοι οι οποίοι οργάνωσαν και μεθόδευσαν αυτή τη διαδικασία, να μην κρύβονται πίσω από τη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, γιατί όσο προσπαθούν να κρύβονται τόσο αποκαλύπτονται οι ευθύνες τους»”.
«Ο πρωθυπουργός αντί για λάσπη να μιλήσει με στοιχεία. Ονόματα και διευθύνσεις. Όπως μίλησα εγώ όταν ο ίδιος έσπευσε τον Νοέμβρη του ’19, να τροποποιήσει τον νέο κώδικα για να δώσει ποινική ασυλία στους τραπεζίτες. Αυτά τα γραμμάτια είχαν ονοματεπώνυμο. Εγώ όμως ποιανού γραμμάτια εξαργύρωσα; Να μιλήσει λοιπόν με ονόματα και διευθύνσεις τώρα ο κ. Μητσοτάκης. Αλλιώς να σταματήσει να ρίχνει λάσπη και να συκοφαντεί. Ως εδώ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντώντας στις αιχμές και στα υπονοούμενα που άφησε ο κ. Μητσοτάκης εναντίον του σχετικά με τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα.
Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αντί ονομάτων και διευθύνσεων σέρβιρε άλλη μία μερίδα με γενικολογίες και συκοφαντίες, προκαλώντας οργισμένη αντίδραση από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεώνη Κουφονικολάκου.
Τη σκυτάλη της κόντρας που ξεκίνησες χτες όταν ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο BEST της Καλαμάτας χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη “αρχιερέα της διαφθοράς”, πήρε η εκπρόσωπος της ΕΛ.Α.Σ η οποία δήλωσε το βράδυ της Τρίτης:
Για κατήφορο χωρίς όρια κατηγορεί τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεώνη Κουφονικολάκου.
«Όταν στριμώχνεται για τα επτά χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησής του, πετάει λάσπη και συκοφαντίες στον Αλέξη Τσίπρα για τους ποινικούς κώδικες. Όταν ο πρώην πρωθυπουργός τον προκαλεί ευθέως να δώσει ονόματα και διευθύνσεις, αυτός κρύβεται. Βάζει τον εκπρόσωπο του να μας παραπέμψει στον Κοντονή, ενώ «ποιείται την νήσσαν» για τη μεγάλη χάρη που εξασφάλισε σε τραπεζικά στελέχη με το ακαταδίωκτο του 2019» τονίζει.
«Πού είναι τα ονόματα; Πού είναι τα στοιχεία; Πού είναι η πολιτική σας αξιοπρέπεια; Αλλά δεν ξαφνιαζόμαστε. Η συκοφαντία ήταν πάντοτε δίδυμη αδελφή της διαφθοράς» καταλήγει η κυρία Κουφονικολάκου.
Η Δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. Θεώνης Κουφονικολάκου
Ο κατήφορος του κ. Μητσοτάκη δεν έχει όρια.
Όταν στριμώχνεται για τα επτά χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησής του, πετάει λάσπη και συκοφαντίες στον Αλέξη Τσίπρα για τους ποινικούς κώδικες.
Όταν ο πρώην πρωθυπουργός τον προκαλεί ευθέως να δώσει ονόματα και διευθύνσεις, αυτός κρύβεται.
Βάζει τον εκπρόσωπο του να μας παραπέμψει στον Κοντονή, ενώ «ποιείται την νήσσαν» για τη μεγάλη χάρη που εξασφάλισε σε τραπεζικά στελέχη με το ακαταδίωκτο του 2019.
Πού είναι τα ονόματα;
Πού είναι τα στοιχεία;
Πού είναι η πολιτική σας αξιοπρέπεια;
Αλλά δεν ξαφνιαζόμαστε. Η συκοφαντία ήταν πάντοτε δίδυμη αδελφή της διαφθοράς.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...