Τελευταία νέα
Προσφυγικά: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δικαιώνει τις θέσεις μας απέναντι στις προσπάθειες εκκένωσης Οι Ουκρανοί συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για την Ημέρα Ανεξαρτησίας τους – Τραγούδησαν και τον ελληνικό εθνικό ύμνο [βίντεο] Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας και ποιητής Διαμαντής Αξιώτης Άγιοι Ανάργυροι: Συνελήφθη 19χρονος για εμπρησμό αυτοκινήτου – Αναζητείται ένας ακόμα νεαρός Συνελήφθη 49χρονος για φωτιά στη Σαλαμίνα – Έκανε εργασίες με συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης Η ρήξη Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά και η μάχη για την επόμενη ημέρα Άνετο 4-0 του ΠΑΟΚ κατά το Λεβαδειακού μέσα στην Τούμπα και… με το μυαλό στην Μπραν Επίθεση με σπαθί στη Σουηδία: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος ύποπτος Νέα Ιωνία: Νεκρός 60χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στη Βεΐκου ΕΛ.Α.Σ.: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αποκάλυψε σοβαρές αδυναμίες στους ελέγχους Σίφνος – ιδιοκτήτρια εταιρία του ελικοπτέρου: «Είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς αβάσιμες εικασίες» Νεκρή 41χρονη Γαλλίδα τουρίστρια στον Μπάλλο Χανίων, μετά από πεζοπορία υπό ακραία ζέστη
Goalpost.gr

Καταιγιστική η Νίκη στην επανάληψη με «πεντάρα» επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου επικράτησε με 5-1 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου (NEO FC) στο «Π. Μαγουλάς» στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά έβγαλε αντίδραση, ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα και στην επανάληψη πρόσφερε επιθετικό ρεσιτάλ, μετατρέποντας το παιχνίδι σε θρίαμβο.
Προβάδισμα για το Κεραμίδι, αντίδραση και ισοφάριση στο 45+1’
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Νίκη να απειλεί στο 6’ με την προβολή του Πολέτο μετά από σέντρα του Ρινγκ, ενώ στο 12’ ο Βαρυτιμίδης απάντησε για τους φιλοξενούμενους με σουτ πάνω από τα δοκάρια. Στο 13’ ο Τσακνάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο πλασέ του Φερνάντεθ, ενώ στο 15’ το σουτ του Βουκελάτου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τσέλιου.
Στο 28’ ο Βουκελάτος κέρδισε πέναλτι σε διεκδίκηση με τον Ρινγκ εντός περιοχής, με τον Γκίκα στο 29’ να εκτελεί εύστοχα για το 0-1 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.
Η Νίκη προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα. Στο 32’ ο Τζανετόπουλος δεν πρόλαβε την προβολή μετά από φάουλ του Τσομπάνη, ενώ στο 34’ ο Γκίκας έχασε ευκαιρία για το 0-2. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου οι «κυανόλευκοι» πίεσαν ασφυκτικά: ο Φερνάντεθ αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 40’, ενώ στο 42’ ο Αδαμίδης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Η λύτρωση ήρθε στο 45+1’, όταν ο Φερνάντεθ με διαγώνιο σουτ από δεξιά σημάδεψε την αριστερή γωνία του Τσακνάκη, γράφοντας το 1-1.
Καταιγίδα ευκαιριών και τέσσερα γκολ στην επανάληψη!
Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου μπήκε μεταμορφωμένη και κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Αφού προειδοποίησε με τα σουτ των Έππα (49’), Ράιου (50’) και Βαφέα (51’), έφτασε στην ανατροπή:

2-1 (52’): Ο Τζίμας συνέκλινε από τα αριστερά προς τα δεξιά και με φοβερό «κεραυνό» εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσακνάκη.

3-1 (72’): Ο Τζίμας εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε κενή εστία.

4-1 (77’): Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Τζανετόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

5-1 (87’): Ο Παμλίδης σερβίρισε έτοιμο γκολ και ο Τζανετόπουλος από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μαλεζάς): Τσέλιος, Τζανετόπουλος, Πασαλίδης (46’ Βαφέας), Ρίνγκ (73’ Ντούρας), Κιβρακίδης (79’ Βενέτης), Ομεόνγκα (66’ Καραγκούνης), Έππας (59’ Μακρυγιάννης), Φερνάντεθ (46’ Τζίμας), Ράιος (59’ Καλαϊτσίδης), Τσομπάνης (70’ Παμλίδης), Πολέτο (59’ Μάντζης).
ΝΕΟ FC (Κώστας Βελιτζέλος): Τσακνάκης (67’ Παγιώτας), Τσιάρας (67’ Κιτσούλης), Πάνος (67’ Καρδακάρης), Βαρυτιμίδης, Μυστρίδης, Ελέζι, Λίταινας, Βιγιάλμπα, Γκίκας (67’ Μπαγιόπουλος), Βουκελάτος, Αδαμίδης.
Το άρθρο Καταιγιστική η Νίκη στην επανάληψη με «πεντάρα» επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...