Τελευταία νέα
Οι δυο μαύρες τρύπες της μείωσης του ελληνικού χρέους και οι κούφιοι πανηγυρισμοί Μητσοτάκη- Πιερρακάκη Μαντόνα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της στην Ελλάδα – «Φάε, προσευχήσου, αγάπα, χόρεψε» [εικόνες] Στη Χαλκιδική ο Κώστας Κατσαφάδος για μέτρα για τους πυρόπληκτους «Από τα βάθη της καρδιάς μου στην κορυφή του κόσμου»: Έκθεση φωτογραφίας από την FemArtAct Εργολάβοι, η «λύση» για κάθε πρόβλημα: Ολοένα και περισσότερες λειτουργίες του ΕΣΥ σε ιδιώτες Γάζα: Νέο φονικό ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι – Τουλάχιστον έξι νεκροί Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα Η νέα ελληνική κανονικότητα: Νέοι με πτυχία εξακολουθούν να κοιμούνται στο παιδικό τους δωμάτιο Ξεκίνησε η ιστορική δίκη της Meta – «Θα δείξουμε πώς Facebook και Instagram παγιδεύουν τα παιδιά» Ασφυκτικά γεμάτες οι φυλακές στη Σουηδία: Άρχισε «εξαγωγή» κρατουμένων στην Εσθονία Ο Σι Τζινπίνγκ στα… χωράφια του Τραμπ: Στηρίζει το δικαίωμα των κρατών της Λατινικής Αμερικής για ανεξαρτησία Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους»
Vipnews.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Από τότε που έγινα μαμά, δεν κρίνω άλλες μαμάδες

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια τόνισε πως κάθε μητέρα έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να μεγαλώνει το παιδί της
Με αφορμή τη συνέντευξη της Σάσας Μπάστα στην «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για την έκθεση της κόρης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από δική της επιλογή, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τις δικές της σκέψεις.
Κατερίνα Καινούργιου: «Η καθεμία μεγαλώνει το παιδί της όπως κρίνει η ίδια»
Η παρουσιάστρια τόνισε πως κάθε μητέρα έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να μεγαλώνει το παιδί της, να θέτει τα δικά της όρια και να διαχειρίζεται τη δημόσια εικόνα του σύμφωνα με τη δική της κρίση, αισθητική και ηθική, χωρίς να πρέπει να κατακρίνεται για τις επιλογές της.
«Για το θέμα του παιδιού, η κάθε μητέρα, κρίνει και χειρίζεται, κάνει την επιλογή της και χειρίζεται τη δημόσια εικόνα του παιδιού, όπως η ίδια κρίνει εννοείται, εντάξει. Οπότε δεν είναι κατακριτέο και καταλαβαίνω και τη λογική της. Τώρα, αν εγώ μπορεί να φοβάμαι, ή κάποιες άλλες μπορεί να φοβούνται και να μη θέλουν, και αν μη τι άλλο δεν ξέρεις, απ’ το να εκτεθεί και μόνο του το παιδί, καλύτερα να είναι και η μαμά μαζί του. Αυτό λέει.
Από τότε που έγινα μαμά, δεν κρίνω άλλες μαμάδες! Η κάθε μαμά μεγαλώνει το παιδί της όπως κρίνει η ίδια. Δεν επηρεάζονται οι μαμάδες. Όχι, όχι. Όχι! Η μαμά, στο μεγάλωμα του παιδιού, απ’ αυτά που θα πω εγώ, ή απ’ αυτά που θα πει η Μπάστα… όχι. Καμία δεν επηρεάζεται» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
«Κοιτάξτε παιδιά, εμένα ο φόβος μου – και για αυτό όσο μεγαλώνει θα μιλήσω με ψυχολόγο για να δω πώς θα το διαχειριστώ – δηλαδή δεν θέλω το παιδάκι να νομίζει ότι η μαμά είναι κάτι διαφορετικό, επειδή κάποιος μπορεί να τη χαιρετάει στο δρόμο ή μπορεί κάποιοι να την αναγνωρίζουν στην τηλεόραση. Απλά πρέπει να μάθει το παιδάκι ότι η μαμά κάνει μια δουλειά όπως όλος ο κόσμος… λίγο διαφορετική εννοώ, που απλά προβάλλεται. Είναι η δουλειά που θα κάνει ένας γιατρός, που θα κάνει ένας επιστήμονας, που θα κάνει ένας δικηγόρος, που θα κάνει ένας σεφ ή οτιδήποτε. Είναι η δουλειά» τόνισε η παρουσιάστρια.
 
The post Κατερίνα Καινούργιου: Από τότε που έγινα μαμά, δεν κρίνω άλλες μαμάδες appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...