Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε στην Ολομέλεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη θετική του ψήφο στα πολλαπλά εισαγγελικά αιτήματα άρσης της βουλευτικής της ασυλίας.
«Μπράβο σας κύριε Ανδρουλάκη για τη χείρα βοηθείας στη ΝΔ! Είναι κατάπτυστη η στάση του ΠΑΣΟΚ. Τι παριστάνετε ακριβώς; Σας βολεύει να στοχοποιηθεί η Πλεύση Ελευθερίας επειδή σας ξεμπρόστιασε για τη σύμπλευση με τη ΝΔ για τις ανεξάρτητες Αρχές. Σας χαλάω τη σούπα, σας δείχνω ποια είναι η μαχόμενη αντιπολίτευση και δικηγορία», υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με φόντο τη μήνυση εναντίον της του Χριστόφορου Σεβαστίδη, προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων , για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε τον μηνυτή της «ανθρωπάριο», ενώ κατήγγειλε βιομηχανία «ψευδομηνύσεων» οι οποίες συνδέονται με το «παρακράτος» της ΝΔ. Τις ίδιες καταγγελίες επανέλαβε και όσον αφορά τη δεύτερη μήνυση εις βάρος της, από αστυνομικό του Τμήματος Μεταγωγών Λάρισας, αναφορικώς με την αξιόποινη πράξη της παράβασης του άρθρου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Κάλεσε δε τον Δημήτρη Μάντζο να πάρει θέση για τη «στοχοποίησή» της, λέγοντας «το ΠΑΣΟΚ τουμπεκί, είστε και δικηγόρος… Πείτε μας γιατί συμπράττετε με αυτούς», κατέληξε..
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
