Τελευταία νέα
Αλ. Σδούκου: Ισχυρή οικονομία, ενεργή διπλωματία και ισχυρή άμυνα οι προτεραιότητες Θεσσαλονίκη: Έτσι έγινε το τροχαίο με το λεωφορείο – Δύο σοβαρά τραυματίες, «έπεσε όλη η στάση πάνω της» «Κρουασαντερί, Instagram και… Μητσοτάκης»: Το φαρμακερό σχόλιο Δουδωνή από τη Βουλή Πατέρας Κυριακής Γρίβα: «Δημοσιογράφος με ενημέρωσε την επόμενη ημέρα για τη δολοφονία του παιδιού μου» ΠΑΣΟΚ: Σοβαρό θεσμικό ζήτημα η προσφυγή ΔΣΑ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια Η Βουλή θα επισκευάσει δύο κτήρια στο Καστελόριζο για να μείνουν οι δάσκαλοι και οι γιατροί του νησιού Κώστας Τσουκαλάς: Πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε μια κυβέρνηση που έλεγε ότι ο δημοσιονομικός χώρος είναι 1 δισ. και τώρα λέει ότι είναι 2,2 δισ.; Καρφί Δουδωνή σε Μητσοτάκη: Αν χτυπήσει το Instagram στις 3 το πρωί θα είναι από τη νέα κρουασαντερί της Τούνη Στην Αθήνα αύριο η Αμάλ Κλούνεϊ – Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Αμάλ Κλούνεϊ και Κωνσταντίνος Τασούλας συναντιώνται 12 χρόνια μετά – Ο καλός σκοπός για τον οποίο έρχεται στην Ελλάδα η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ Ν. Ταχιάος για την Κυψέλη: Καμία νέα καθίζηση πάνω από την κατασκευασμένη σήραγγα Ισπανία: Αποκάλυψη για «μαύρη λίστα» δημοσιογράφων στο ΥΠΕΣ – «Αμφιλεγόμενος », «πιο μαχητικός», «φιλοκυβερνητικός»
Indicator.gr

Κ. Μητσοτάκης με τον CEO της Telekom στο Μέγαρο Μαξίμου για τις επενδύσεις του Ομίλου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Telekom, Tim Höttges, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του στρατηγικού επενδυτικού πλάνου του Ομίλου, ύψους 600 εκατ. ευρώ ανά έτος, κυρίως για την επέκταση των δικτύων οπτικών ινών και 5G.
Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στον οικονομικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, επισήμανε ότι η δημοσιονομική σταθερότητα αποτελεί αδιαπραγμάτευτη κατάκτηση για τη χώρα, προσθέτοντας πως η πολιτική σταθερότητα συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για τη διασφάλιση ενός φιλόξενου επενδυτικού περιβάλλοντος και έχει συμβάλει στη μεγάλη αύξηση των επενδύσεων στη χώρα μας την τελευταία επταετία.
Ο πρωθυπουργός και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Telekom συζήτησαν, επίσης, τη σημασία της ορθής αξιοποίησης της τεχνητής νοημοσύνης και την ανάγκη η Ευρώπη να αποκτήσει ισχυρή θέση στο παγκόσμιο τεχνολογικό περιβάλλον, διασφαλίζοντας την κυριαρχία της στον χώρο των νέων τεχνολογιών.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, από την πλευρά της κυβέρνησης, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα επενδύσεων Δημήτρης Πολίτης.
Συμμετείχαν επίσης η επικεφαλής της Telekom για την Ευρώπη, Dominique Leroy, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Κώστας Νεμπής και η Νομική Σύμβουλος – Chief Officer Νομικών & Ρυθμιστικών Θεμάτων, Public Affairs & Εταιρικής Διακυβέρνησης ομίλου ΟΤΕ, Ειρήνη Νικολαΐδη.
The post Κ. Μητσοτάκης με τον CEO της Telekom στο Μέγαρο Μαξίμου για τις επενδύσεις του Ομίλου appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...