Τελευταία νέα
Μαρίνος Σκανδάμης – ΕΛ.Α.Σ.: Ρένα Δούρου στη «Ναυτεμπορική TV» για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου» ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την υπόθεση Λιόλιου: «Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, καλή τύχη στο σκοτάδι σας» Η Αίγυπτος απορρίπτει την επικύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου: «Απολύτως άκυρο, στερείται νομικής ισχύος» Η ΕΛΑΣ στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – «Τα παιδιά μας και τα μάτια σας!» Άγγελος Κορωνιός: Εάν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν παίκτης, θα ήταν ο Νίκος Γκάλης [βίντεο] Αρχαιολογία της μνήμης Δένδιας: Ο μετασχηματισμός των Ενόπλων Δυνάμεων απαραίτητος για την ασφάλεια της χώρας Το χαμένο στοίχημα Θεοδωράκης: Στηρίζουμε τις διαδηλώσεις καθαρά και δημόσια, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας Αηδιαστικά και κατάπτυστα Κουφονικολάκου: Ο Μητσοτάκης ο υπ’ αριθμόν ένα παράγοντας αποσταθεροποίησης στη χώρα
Thefaq.gr

Λαλιώτου: Τα παιδιά μας και τα μάτια σας – Η ασφάλεια των παιδιών μας μέσα και έξω από τις τάξεις και τα αμφιθέατρα είναι ευθύνη της πολιτείας

Η τομεάρχης Παιδείας της ΕΛ.Α.Σ, Ιωάννα Λαλιώτου, με αφορμή το σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά μας και τα μάτια σας».

Αναλυτικά:
Συμμετέχουμε σήμερα στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα γιατί τα αιτήματα των παιδιών μας, των μαθητών, των φοιτητών και των φοιτητριών, των εκπαιδευτικών είναι και δικά μας αιτήματα.
Οι φοιτητές βγήκαν στο δρόμο. Οι νέοι άνθρωποι είναι στο δρόμο και διεκδικούν καλύτερη ποιότητα ζωής, χαμηλότερο κόστος εκπαίδευσης για τις σπουδές τους. Διεκδικούν σχολεία που δεν θα πέφτουν τα ταβάνια επάνω τους και θα τα τραυματίζουν. Διεκδικούν ασφάλεια, διεκδικούμε και εμείς μαζί τους, εκπαιδευτικούς στην τάξη, επάρκεια εκπαιδευτικού προσωπικού και μισθούς αξιοπρέπειας για τους γονείς.
Θα είμαστε εδώ. Θα στηρίζουμε τα αιτήματα των νέων γιατί η επένδυση στους νέους είναι επένδυση στο μέλλον της πατρίδας μας.
Και απευθυνόμαστε και προς την κυβέρνηση σήμερα. Τα παιδιά μας και τα μάτια σας, η ασφάλεια των παιδιών μας μέσα και έξω από τις τάξεις και τα αμφιθέατρα είναι ευθύνη της πολιτείας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...