Τελευταία νέα
Συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για τα κλεμμένα κειμήλια: Ακατανόητος θόρυβος για άδειες… λειψανοθήκες Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας στην Ιερουσαλήμ για «εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας» με το Ισραήλ Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πρόσβαση των ανηλίκων στα social media – Αναλυτικά τι προβλέπει Ανδρουλάκης: «Δεν υπάρχει ισχυρή οικονομία χωρίς στήριξη των μικρομεσαίων» Διονύσης Χαριτόπουλος (1947-2026): Ασυμβίβαστος μέχρι τέλους – «Θα είμαι πάντα με τους ξυπόλυτους» Σφοδρή κόντρα Καμμένου και ΠΑΣΟΚ: «Έχει γαντζωθεί στο όνομα Ανδρουλάκης και πάει πίσω» – «Ακροδεξιός οχετός» απαντά η Χαριλάου Τρικούπη Τρίζει η καρέκλα της Γκιλφόιλ στην Αθήνα: Το μπαράζ δημοσιευμάτων και η δημόσια δυσφορία του Τραμπ 82 χρόνια από την Απελευθέρωση της Αθήνας – Τελετή έπαρσης σημαίας στην Ακρόπολη [βίντεο] Λιακούλη:Το άρθρο του Καρτερού κατά του Ανδρουλάκη, έβγαλε το άγχος του Τσίπρα για την κάμψη του στις δημοσκοπήσεις Κάλεσμα Καμμένου για… συνέλευση της δεξιάς πολυκατοικίας: «Να μαζευτούμε η Λατινοπούλου, ο Βελόπουλος και εγώ» Νίκος Ανδρουλάκης: Έρχεται πρόταση νόμου για τη ρύθμιση ιδιωτικού χρέους και τη στήριξη των μικρομεσαίων Οργή στο ΠΑΣΟΚ και για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου: «Πήρε τη σκυτάλη ο ακροδεξιός μετά τον Καρτερό»
Efsyn.gr

Λιβαδειά: Νεκρή 33χρονη μετά τη γέννηση του παιδιού της

Μία 33χρονη από το Δίστομο Βοιωτίας άφησε την τελευταία της πνοή χθες Πέμπτη στο Θριάσιο Νοσοκομείο από βαρύτατη λοίμωξη, λίγο αφότου είχε φέρει στον κόσμο το παιδί της, όπως μετέδωσε το thriassio.gr.
Η γυναίκα σύμφωνα με όσα ανέφερε η οικογένειά της, είχε αρχικά εισαχθεί στη μαιευτική – γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου της Λιβαδειάς Βοιωτίας όπου γέννησε. Υπό συνθήκες όμως οι οποίες διερευνώνται, εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, παθαίνοντας σηπτικό σοκ.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, κρίθηκε επιβεβλημένη η άμεση διακομιδή της σε μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο στη Μαγούλα Αττικής, χθες όμως το απόγευμα έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες έχασε τη ζωή της μια 36χρονη γιατρός στη Λέσβο λίγο μετά από τη γέννηση του δικού της παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...