Τελευταία νέα
Μπρα ντε φερ Αθήνας – Άγκυρας: Θα προχωρήσουν οι έρευνες διαμηνύει το ΥΠΕΞ ΠΑΣΟΚ: Προτελευταία η Ελλάδα στους μισθούς – Η ακρίβεια εξανεμίζει τις αυξήσεις Ελληνικές διπλωματικές πηγές προς Άγκυρα για τις NAVTEX: «Σαφές το διεθνές δίκαιο, οι έρευνες θα προχωρήσουν» Ζελένσκι: Η Ρωσία σχεδιάζει νέο μπαράζ επιθέσεων σε υποδομές – Νέες εκκλήσεις στους συμμάχους για βοήθεια Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα για τις NAVTEX Ελλάδας και Κύπρου – «Σαφές το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας» Euroleague: Κακός ο Ολυμπιακός, γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στη SUNEL Arena Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο – Ήταν μόλις 52 ετών Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση της Άγκυρας-Τρία σενάρια για την εξέλιξη στο πεδίο Μαχαίρωμα 18χρονου στην Ομόνοια: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα – Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας” Κασσελάκης: Κάτω από το 3% οι «Δημοκράτες» – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την πολιτική σκηνή «Καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή: Τιμωρήθηκε με 10μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα
Tennis24.gr

Μάγκνους Νόρμαν: «Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας του Γιάνικ»

Ο Μάγκνους Νόρμαν, πρώην προπονητής των Ρόμπιν Σόντερλινγκ και Σταν Βαβρίνκα, επιβεβαίωσε τη νέα συνεργασία του με τον Γιάνικ Σίνερ μέσω του λογαριασμού της ακαδημίας του στο Instagram.
«Πρώτα απ’ όλα, τρέφω τεράστιο σεβασμό για το έργο που έχουν επιτελέσει ο Ντάρεν Κέιχιλ και ολόκληρη η ομάδα με τον Γιάνικ Σίνερ όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και αισθάνομαι προνομιούχος που έχω την ευκαιρία να χτίσω πάνω σε αυτά τα θεμέλια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jannik Sinner Updates (@janniksinner.updates)

«Ο Γιάννικ είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο είναι η προσωπικότητα και η νοοτροπία του. Είναι ακόμα νέος, πολύ ταπεινός και απίστευτα “πεινασμένος” για μάθηση και βελτίωση, παρά όλα όσα έχει ήδη πετύχει. Για μένα, αυτό κάνει τη συνεργασία μαζί του εξαιρετικά συναρπαστική. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας του και να συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ στη συνεχή εξέλιξή του».
Θυμίζουμε ότι ο Σίνερ ανακοίνωσε την Παρασκευή (6/11), την αποχώρηση του Αυστραλού προπονητή, Ντάρεν Κέιχιλ, μέσω ενός συγκινητικού βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βάζοντας πρόωρα τέλος σε μια κοινή πορεία που σημαδεύτηκε από τεράστιες επιτυχίες.
The post Μάγκνους Νόρμαν: «Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας του Γιάνικ» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...