Τελευταία νέα
Περιβαλλοντικές οργανώσεις προς ΥΠΕΝ μετά από ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.»: Διερευνήστε άμεσα τις παράνομες υλοτομήσεις Ο Νίκος Παππάς απαντά στην κυβέρνηση για το χρέος: «Επτά ΔΕΘ» κοστίζει η πρόωρη αποπληρωμή Παναθηναϊκός: Πίστη για την πρόκριση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948 – Απών ο Τεττέη Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον μεγάλο διανοούμενο στη Ριτσώνα [εικόνες] Προπονητής ΠΑΟΚ: «Αδύνατο να βρεθεί τόσο σύντομα παρόμοιας αξίας παίκτης σαν τον Κωνσταντέλια» ΟΦΗ: Ως «τεράστια πρόκληση» βλέπει ο Κόντης το ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας – «Το περιμένουμε με ανυπομονησία» Δούκας: «Η ενίσχυση της δημόσιας Παιδείας είναι κλειδί για τις ανισότητες» ΕΚΕ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο και πολυσχιδές επιστημονικό έργο» Αχαΐα: Θαλαμηγός με πέντε επιβαίνοντες κόλλησε σε αβαθή νερά Πυρκαγιά κοντά στο νεκροταφείο του Γέρακα – Σηκώθηκαν εναέρια Ηχηρή απάντηση από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τις κυρώσεις των ΗΠΑ – Φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο πλευρό του ΔΠΔ Δημοσιεύθηκε το πρώτο βίντεο της ΕΛ.Α.Σ για τη δημιουργία του κόμματος με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα – «Πιστεύω στη διάκριση της Αριστεράς με τη Δεξιά»
Efsyn.gr

Μάγος στις μεταμφιέσεις, μετρ στους αιφνιδιασμούς

Ευκλείδης Τσακαλώτος στο OPEN για τον Αλέξη Τσίπρα: «Οταν τον άκουσα στη Θεσσαλονίκη στον Economist ήταν σαν τον Σημίτη, τώρα έχει αλλάξει πάλι, νομίζω ότι έχει επηρεαστεί πολύ από τον Ανδρέα Παπανδρέου και στην τεχνική κατάρτιση και στην αισθητική παρουσίαση».
Παλιότερα οι δεξιοί αντίπαλοι του Αλ. Τσίπρα τον παρομοίαζαν με τον Κάστρο, τον Τσάβες, τον Τσαουσέσκου, τον Κιμ τον τρίτο. Τους έχει μπερδέψει όλους. Μάγος στις μεταμφιέσεις. Μετρ στους αιφνιδιασμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...